free download 78 travel guides written by experts

„Camionagiii gheturilor” revin pe HISTORY®

În octombrie, eroii șoselelor de gheață revin pe HISTORY® – numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România1. Al optulea sezon din „Camionagiii ghețurilor” va fi difuzat în fiecare joi, de la 23:00, începând cu 16 octombrie.

Un vortex polar a coborât către Canada, aducând cu sine cea mai grea iarnă din ultimul sezon. Vântul înghețat, troienele uriaşe şi viscolele orbitoare îi provoacă pe camionagii să își împingă la maximum limitele fizice şi psihice.

Dar, în ciuda condiţiilor grele, Polar Industries şi VP Express nu renunţă la războiul pe care l-au pornit anul trecut. Şeful de la VP Express, Hugh Rowland, l-a furat de la Polar pe legendarul Alex Debogorski. Deşi au fost rivali în trecut, prezenţa celor doi titani în aceeaşi echipă ar putea fi avantajul de care are nevoie VP Express pentru a-i scoate pe cei de la Polar din joc.

Nici șeful de la Polar, Mark Kohaykewych, nu se lasă mai prejos, furându-l pe șoferul de top de la VP Express din sezonul trecut, Todd Dewey, pentru a-l integra în echipa sa formată din Lisa Kelly, Darrell Ward și Art Burke. Mai mult decât atât, în acest an el își extinde harta de distribuție, aventurându-se pe niște șosele și mai înghețate și puțin străbătute.

Pentru eroii frontierelor îngheţate, acest sezon este o întrecere continuă pe “gheaţă subţire”. Mai multe detalii despre serial sunt disponibile pe site-ul oficial oficial HISTORY.

1 HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare, în rândul locuitorilor mediului urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, potrivit Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţei (ARMA). [Sursă: Kantar Media Audiences/ copyright ARMADATA SRL, perioada Februarie 2013 – Septembrie 2014, pe toată durata zilei].

Bucuresti, 14.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *