free download 78 travel guides written by experts

„Caminul de 5 stele” – revine din 30 aprilie la Prima TV

Sambata 30 aprilie incepe un nou sezon al emisiunii „Caminul de 5 stele”. Emisiunea realizata de Grupul de Presa Medien Holding si Prima TV se va difuza in fiecare sambata, de la ora 12.00, iar reluarea este programata in fiecare marti de la ora 9.00.

Potrivit Directorului de proiect Sorina Limisca, „Caminul de cinci stele” este: „emisiunea care ne ajuta sa ne tranformam casa intr-un camin, fiind in egala masura o productie de divertisment, o sursa de informare, un reper educational si o sursa de inspiratie in domeniul home & deco”. 

Show-ul tv isi propune sa prezinte tendintele in amenajari interioare, proiecte de case, hobby-uri legate de gradina, bricolaj, renovari si redecorari. Pe durata a 24 de minute telespectatorii vor urmari rubrici cu un pronuntat caracter practic, precum „lectia de stil” sau „trucuri si ponturi”.

Emisiunea va fi prezentata de Mugur Kreiss, arhitect desiger, cu o bogata experienta in domeniul editorial home & deco. In anul 2009 Mugur Kreiss a ocupat pozitia de redactor sef la revista Domus si in prezent colaboreaza cu celelalte publicatii din trustul Medien Holding.

“Caminul de 5 stele” este deja un nume pe segmentul emisiunilor home & deco, fiind prezenta pe piata din decembrie 2006.

Portofoliul Medien Holding include: cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media.

Bucuresti, 29.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *