Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Camerele auto DVR Nextbase vor fi vedetele Black Friday la Falcon Electronics

Magazinul online store.falcon.ro va avea reduceri și de 41% la camerele auto DVR, dar și de 72% la căști JVC. În ofertă mai intră sisteme de securitate pentru mașină, detectoare de radar, senzori de parcare, sisteme audio, walkie-talkie, dar și drone și accesorii.

Falcon Electronics, lider pe piaţa echipamentelor electronice auto din România va da startul campaniei Black Friday vineri, 15 noiembrie 2019, începând cu ora 8:30.

Vedetele campaniei din acest an vor fi camerele auto DVR Nextbase care vor avea reduceri de până la 41%. Modelul 412GW, unul din modelele de top de la Nextbase, va fi comercializat la 469 de lei, în loc de 799 de lei, iar modelul Nextbase112 va avea preț de Black Friday de doar 189 de lei.

De cele mai mari reduceri procentuale vor beneficia cumpărătorii care aleg căștile JVC, ce vor fi comercializate la un preț cu până la 72% mai mic decât în oferta curentă.

BF Falcon Electronics

Sistemele de securitate Viper vor avea reduceri de până la 24%, senzorii de parcare Directed de până la 27%, detectoarele de radar Cobra și Whistler de până la 40%. Sistemele GPS Navon vor beneficia de un preț mai mic cu 37% decât în oferta obișnuită a magazinului online.

Sistemele audio pentru mașină JVC și Sony vor avea reduceri de până la 35%, iar camerele video JVC de până la 32%.

Cele mai mari discounturi valorice vor fi acordate la dronele Parrot, modelele Anafi beneficiind de o reducere de 600 de lei.

“Black Friday a devenit deja o tradiție, iar la cea de a 9-a ediție Black Friday punem accent pe securitatea în trafic, propunând oferte foarte bune la camere auto DVR, la sistemele de securitate, dar și la sistemele audio cu Bluetooth care permit convorbiri telefonice în timp ce ești la volan, cu respectarea noilor prevederi legale“, declară Corina Dițu, Marketing Manager la Falcon Electronics.

Astfel, în cursul zilei de 15 noiembrie, cei care doresc să își achiziționeze noi accesorii pentru mașină sau să își facă un gadget cadou vor beneficia de toate aceste discounturi atât direct pe store.falcon.ro, cât și prin partenerii Falcon Electronics care desfășoară campanii Black Friday, marii retaileri online și offline, dar și principalele magazine și ateliere specializate auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *