free download 78 travel guides written by experts

Calitatea Lidl la acelasi pret in magazinele din intreaga tara

De la munte și până la mare, în rețeaua de magazine Lidl, clienții beneficiază de calitatea produselor la același preț. Mai mult decât atât, informații despre prețurile produselor Lidl din sortimentul permanent sunt disponibile într-o secțiune specială a website-ului Lidl, care este actualizată în fiecare dimineață.

În magazinele Lidl, clienții au mereu la dispoziție produse de calitate, la prețuri unitare. Astfel, în întreaga rețea Lidl de pe tot teritoriul României, un produs are același preț, indiferent de locația magazinului din care este achiziționat. Pentru o transparență totală cu privire la prețurile produselor din sortimentația permanentă, Lidl a creat o secțiune specială a website-ului său, unde lista de prețuri a acestor produse va fi disponibilă pentru consultare. Această listă va fi actualizată zilnic, la ora 9:00 AM, astfel încât clienții vor fi mereu la curent cu eventualele modificări de preț.

„Respectul pe care îl avem față de clienții noștri se traduce atât într-o calitate deosebită a produselor noastre, cât și într-o politică unitară de prețuri. Aceasta din urmă îi asigură că fac oricând alegerea înțeleaptă, în orice magazin Lidl s-ar afla. Pentru a le veni în întâmpinare, vom lansa și o secțiune specială a website-ului nostru, unde lista de prețuri ale produselor disponibile permanent la Lidl va fi actualizată zilnic. Consultând această listă, clienții noștri se pot asigura că socoteala de acasă se potrivește cu cea din orice magazin Lidl din România”, a declarat Georgiana Tugearu, PR & CSR Manager, Lidl România.

Lista de prețuri de pe website-ul Lidl România va fi disponibilă începând cu data de 20 august 2015, ea putând fi găsită accesând secțiunea „Informații clienți” – //www.lidl.ro/ro/3310.htm.

Consult-o oricând și bucură-te de aceleași prețuri pentru calitatea Lidl, oriunde te-ai afla în România!

Bucuresti, 20.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *