Shadow

Călin Rotăruș preia conducerea Tailwind România

Călin Rotăruș (foto), unul dintre cei mai cunoscuți specialiști locali din domeniul online, se va alătura Tailwind România – companie regională specializată în soluții tehnologice și publicitate de tip programatic, parte a TDG – ThinkDigital Group.

Rotăruș, care va prelua poziția de general manager, are o experiență de 15 ani în digital, acumulată în companii precum Goldbach Audience și Arbo Interactive, de unde a plecat în 2013. A adunat aproape 20 ani de carieră în media și publicitate (din care 5 ani în funcția de director general). În ultimii ani, Călin s-a dedicat antreprenorialului și a activat ca și consultant independent.


«Am asistat „din teren” la evoluția domeniului digital de la stadiul de industrie incipientă la maturizarea la care asistăm acum când tehnologia si automatizarea tranzacțiilor online schimbă radical modul de lucru. Rolul nostru e să ajutăm atât producătorii locali de conținut cât si agențiile de media si clienții lor să fie tot mai competitivi în raport cu jucătorii globali. Cred ca revoluția tehnologica din comunicarea digitala care se petrece sub ochii noștri e o epopee care trebuie trăita cat mai intens. Nu de alta, dar ne vor întreba nepoții noștri cum a fost», spune Călin.

TailWind prezintă și operează Project Agora, primul marketplace de tip programatic al publisherilor din CEE, Sud-Estul Europei și MENA. Cu birouri la București, Atena, Dubai și Budapesta, compania este și partenerul regional al Appnexus în peste 30 de țări din regiune precum și reprezentantul exclusiv al ad-serverului Sizmek în zonă.

Grupul regional TDG, din care face parte TailWind, mai operează în România rețeaua de media online ThinkDigital dar este si organizator al cunoscutului festival ICEEfest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *