free download 78 travel guides written by experts

Calin Goia, la Request 629:

„Ne pregatim de un super-concert, absolut inedit, la Sala Palatului: scena va fi amplasata in mijlocul salii, in forma unui ring de box!”

Voltaj a făcut show, aseară, la Radio 21! Invitați la Request 629, cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu, băieții de la Voltaj au cântat LIVE, în studioul Radio 21.

Solistul trupei, Călin Goia a vorbit însă și despre super-concertul pe care Voltaj îl pregătește la Sala Palatului, pe 20 martie și care se anunță a fi un adevărat „Meci de Box”: „În 20 martie, la Sala Polivalentă vom face un mega spectacol cu lumini, lasere, efecte pirotehnice! O să fie o nebunie! Avem niște super invitați! Facem repetiții asiduu. Este o mega-producție! Nu vrem să ne scape vreun amănunt. Acest gen de concerte, pe care le facem o dată la un an sau chiar doi sunt extrem de importante pentru noi și nu vrem să lăsăm niciun element … nesupravegheat. Ca să dau din casă, scena va fi amplasată neconvențional. Show-ul se numește „Meci de Box”, așa că scena va fi exact în mijlocul Sălii Polivalente. Asta a mărit capacitatea sălii la 7 mii de locuri! Așa că așteptăm cât mai multă lume. Ideea asta neconvențională ne-a creat și niște dificultăți tehnice: ecranele au trebuit amplasate de jur împrejur, sunetul este în patru colțuri, nu în două. Dar merită. Va fi ceva cu totul altfel!” a spus Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Voltaj se pregătește să lanseze și un videoclip pentru piesa „Meci de box”: „Ultima zi de filmare este joi iar de săptămâna viitoare, videoclipul va intra în difuzare pe posturile muzicale. Inițial am vrut să facem un ring de box în mijlocul unei sufragerii, dar s-a născut o idee năstrușnică iar replicile și ceea ce spune piesa sunt trăite de niște personaje surprinzătoare, dar deocamdată nu vă spun mai mult!” a spus Călin. „Mesajul acestei piesei este că deși e inevitabil ca într-un cuplu să fie și mici probleme, important este să găsești calea de a menține dragostea vie”, a adăugat solistul Voltaj.

Request 629, cu Liviu Hodor și Cristi Stanciu se aude în fiecare zi, de luni până vineri, la Radio 21, de la 18:00 la 21:00.

Bucuresti, 19.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *