Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

„Californication” vine cu sezonul 4 in premiera la Universal Channel

Hank Moody are parte de mari provocări la premiera noului sezon

Celebrul scriitor din Los Angeles, Hank Moody, se întoarce la Universal Channel, din 27 martie, în fiecare marţi de la 00:00, în sezonul 4 din serialul Californication, premiat la Globul de Aur pentru “Cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial de televiziune – Musical sau Comedie” – David Duchovny.

Hank Moody (Davis Duchovny), romancier celebru, s-a mutat din New York în Los Angeles, împreună cu fiica sa Becca şi mama acesteia Karen după ce cartea sa a avut succes. În primele sezoane, l-am urmărit pe Hank pierzându-şi inspiraţia de a scrie şi lăsându-se pradă ispitelor din California – băutură, droguri, femei – ceea ce l-a îndepărtat de femeia vieţii lui, Karen, care s-a săturat de caracterul lui iresponsabil şi imatur. Aflat în pană de inspiraţie, a încercat să-şi salveze cariera cu ajutorul agentului său/cel mai bun prieten Charlie (Evan Handler) şi să-şi crească fiica adolescentă, toate în timp ce încearcă să-şi recucerească fosta prietenă. Mai mult decât atât, Hank a făcut o greşeală foarte gravă, implicându-se într-o relaţie amoroasă cu Mia (Madeleine Zima), fiica minoră, în vârstă de 16 ani a noului iubit al lui Karen.

La finalul sezonului 3 secretul relatiei interzise dintre Hank şi Mia iese la iveală, Hank fiind nevoit să-i mărturisească toată povestea lui Karen. Cearta dintre ei este întreruptă de sosirea poliţiei care-l arestează pe Hank pentru 24 de ore, acesta fiind acuzat de agresarea iubitului actual al Miei.

Sezonul 4 reia acţiunea de unde a încheiat-o Sezonul 3 –- cu Hank Moody stând într-o celulă de închisoare – însă blogurile sociale sunt deja pline de ştirea scandalului sexual în care este implicat Hank, devenit între timp un star la Hollywood în urma publicării ultimului roman. Când Charlie îi plăteşte cauţiunea lui Hank şi îl eliberează, în cele din urmă, din închisoare, acesta îi dă de veste că a fost dat afară de către soţia sa Karen şi de fiica sa Becca.

Hank are o întâlnire cu frumoasa avocată Abby Rhoads (Carla Gugino), care, cu unele rezerve, acceptă să-l reprezinte pe Hank. Pe parcursul sezonului, cei doi încep o relaţie de lungă durată, fiind pentru prima oară când Hank îşi deschide inima în faţa unei femei, alta decât Karen.

Tot în sezonul 4 romanul lui Hank Moody, care iniţial fusese furat de Mia, şi care a provocat întreg scandalul sexual, este ecranizat. Pe lângă un regizor şi un producător renumit, romanul a atras, de asemenea, atenţia tinerei starlete de la Hollywood Sasha Bingham a cărei dorinţă este de a interpreta rolul Miei.

Noul sezon aduce şi câteva celebrităţi, ca invitaţi speciali: Rob Rowe, în rolul lui Eddie Nero, actorul care-l interpretează pe Hank în ecranizarea romanului, Tommy Lee sau Zakk Wylde, unul dintre membrii formaţiei din care face parte fiica lui Hank, Becca.

Nu pierdeţi noul sezon din Californication, din 27 martie! Oare va putea Hank să iasă învingător din încurcăturile pe care şi le-a creat singur?

CALIFORNICATION – SEZONUL 4

Californication şi-a încheiat cel de-al treilea sezon cu romancierul rebel Hank Moody fiind trimis în spatele gratiilor pentru agresarea iubitului fostei sale amante minore, Mia. Viaţa sa de familie alături de Karen şi Becca este ruinată, însă scandalul provocat de publicarea ultimelei sale cărţi l-a transformat într-o adevărată celebritate Hollywood – în mai multe sensuri decât unul singur. Oare va putea Hank să iasă învingător din încurcătura pe care şi-a creat-o singur? Nu pierde noul sezon!

CREDITE
DISTRIBUŢIA
Hank Moody ………………………………………………………………………DAVID DUCHOVNY
Karen ………………………………………………………………………..NATASCHA McELHONE
Marcy…………………………………………………………………………………….PAMELA ADLON
Becca……………………………………………………………………………..MADELEINE MARTIN
Charlie…………………………………………………………………………………..EVAN HANDLER

INVITAŢI
ROB LOWE – Eddie Nero
STEPHEN TOBOLOWSKY – Stu Beggs
MICHAEL EALY – Ben
ZOË KRAVITZ – Pearl
FISHER STEVENS – Zig
CALLIE THORNE – Julia
ADDISON TIMLIN – Sasha
With CARLA GUGINO – Abby
And MADELINE ZIMA – Mia

Apariţii speciale
TOMMY LEE
ZAKK WYLDE

CREDITELE PRODUCŢIEI
Creat de ………………………………………………………………………………TOM KAPINOS
Producători executivi …………………………………..TOM KAPINOS, DAVID DUCHOVNY
Co-producători executivi ……………………………….MELANIE GREENE, LOU FUSARO
Producător supervizor …………………………………………………………..VANESSA REISEN
Director de Imagine……………………………………………………….MICHAEL WEAVER
Director de producţie……………………………………………………………….MICHAEL WYLIE
Montajul ……………..SHANNON MITCHELL, KEVIN D. ROSS, TODD DESROSIERS
Muzica de ……………………………………………………….TYLER BATES şiTREE ADAMS
Producător ……………………………………………………………………….JOHN H. RADULOVIC
Co-producător ………………………………………………………………………………..TOM KEEFE
Distribuţia de …………………………………………………………………FELICIA FASANO, C.S.A.
Supervizori muzicali……………………………………………NORA FELDER şi BUDD CARR
Designer vestimentar ……………………………………………………………PEGGY SCHNITZER

BIOGRAFIILE ACTORILOR

DAVID DUCHOVNY – Hank Moody / Producător executiv
DAVID DUCHOVNY s-a născut şi a crescut în New York City. El a reuşit să obţină o diplomă în Literatura Engleză când, spre dezamăgirea familiei sale, acesta s-a apucat de actorie. Mai târziu, Duchovny a devenit unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Duchovny a apărut recent alături de Demi Moore în filmul The Joneses. Pentru munca sa din CALIFORNICATION, Duchovny a câştigat un Golden Globe în 2008 pentru Cel Mai Bun Actor dintr-un Serial de Comedie. În perioada 1993-2002, acesta a apărut în producţia monstruoasă Fox Television, The X-Files, care i-a adus un Premiu Golden Globe Award pentru Cel Mai Bun Actor dintr-un Serial Dramă şi două nominalizări la Premiile Emmy pentru Interpretare de Excepţie într-un Serial Dramă. Aceasta l-a făcut unul dintre cei mai cunoscuţi actori.

NATASCHA McELHONE – Karen van der Beek
NATASCHA McELHONE a fost văzută, cel mai recent, în producţia britanică The Kid alături de Rupert Friend şi Ioan Gruffud, cu care a colaborat îndeaproape la producţia pentru copii, The Secret of Moonacre. McElhone şi-a dobândit titlul de actriţă talentată în 1995 cu primul ei film, Surviving Picasso al lui Merchant Ivory, alături de Anthony Hopkins; urmat de The Truman Show; The Devil’s Own; şi producţia lui John Frankenheimer, Ronin, cu Robert De Niro. De asemenea, aceasta a jucat alături de Kenneth Branagh în capodopera lui William Shakespeare Love’s Labour’s Lost. În 2003, McElhone a apărut alături de George Clooney în producţia lui Steven Soderbergh, Solaris. Anterior, aceasta a obţinut rolul principal în Mrs. Dalloway cu Vanessa Redgrave. De asemenea, ea a apărut în mini-serialul nominalizat la Golden Globe The Company. În 2005, ea a jucat în mini-serialul nominalizat la Premiile Emmy, Revelations. Creditele cinematografice ale lui McElhone includ City of Ghosts, Laurel Canyon, Ladies in Lavender şi producţia originală BBC The Other Boleyn Girl. Printre creditele teatrale ale acesteia se numără roluri în producţii ca Richard III, The Count of Monte Cristo, The Cherry Orchard şi A Midsummer Night’s Dream. În 2006, aceasta a interpretat în producţia West End a piesei câştigătoare de premiu, Honour.

MADELEINE MARTIN – Becca Moody
MADELEINE MARTIN a captat atenţia Broadway-ului când, la vârsta de şapte ani, ea a luat parte la Turneul Naţional Broadway al The Sound of Music, cu Richard Chamberlain. La vârsta de 10 ani, aceasta a primit numeroase distincţii pentru interpretarea rolului principal din A Day in the Death of Joe Egg. Interpretarea sa a fost atât de spectaculoasă, încât ea a fost invitată în 2003 să fie cea mai tânără prezentatoare din istorie la Premiile Tony®. Ulterior, Martin a apărut în producţia lui Martin McDonough, The Pillowman. The New York Times Arts & Leisure au scris despre ea la vârsta de 12 ani. În 2008, Martin a câştigat Premiul National Youth Theater pentru rolul lui “Jean Fordham” din piesa câştigătoare de Premii Tony®- şi Pulitzer®, August: Osage County. În această toamnă, Martin a apărut în producţia WWE, Legendary, alături de Patricia Clarkson şi fenomenul wrestling-ului, John Cena. Aceasta lucrează în prezent la producţia The Discoverers, o comedie independentă despre o familie destrămată care găseşte vindecare într-un mod miraculos. Martin joacă alături de Griffin Dune, interpretând rolul fiicei sale care îşi maschează inocenţa cu sarcasm. Martin a fost timp de patru sezoane vocea lui JoJo în serialul animat Disney JoJo’s Circus. Aceasta a apărut în Law & Order, Law & Order: Special Victims Unit, Hope & Faith şi Saturday Night Live. O dansatoare profesionistă, ea a apărut alături de Baletul din New York la Lincoln Center în producţia lui Christopher Wheeldon, Scenes de Ballet, precum şi în producţiile lui Balanchine, A Midsummer Night’s Dream şi The Nutcracker. Ea a studiat la Şcoala de Balet American.

EVAN HANDLER – Charlie Runkle
EVAN HANDLER este un actor, autor, scenarist şi jurnalist cu peste 30 de ani de experienţă în teatru, film şi seriale TV. Înainte de cele patru sezoane din Californication, Handler a fost unul dintre starurile serialului HBO, Sex and the City, interpretând rolul lui Harry Goldenblatt. Alte roluri de excepţie ale sale includ ambele filme Sex and the City; Ransom; Taps; Studio 60 on the Sunset Strip; The Three Stooges (ABC) şi It’s Like, You Know…. Printre apariţiile sale memorabile se numără Lost, The West Wing, Six Feet Under, Shark şi Friends. În 2011, Evan va interpreta rolul Directorului General al Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, în producţia HBO "Too Big to Fail," regizat de Curtis Hanson. Înainte de munca sa din filme, Handler a interpretat numeroase roluri pe Broadway, printre care producţiile colosale Six Degrees of Separation, I Hate Hamlet, Brighton Beach Memoirs, Broadway Bound şi Master Harold…and the Boys. Memoriile de succes ale lui Handler, "Time on Fire: My Comedy of Terrors," prezintă vindecarea sa miraculoasă de leucemie acută din urmă cu 25 de ani, au fost publicate în 1996. A doua sa carte, "It’s Only Temporary: The Good News and the Bad News of Being Alive," a fost publicată în 2008. Acesta continuă să scrie pentru reviste naţionale şi scurte opinii pentru Huffington Post. Puteţi afla mai multe accesând EvanHandler.com.

PAMELA ADLON – Marcy Runkle
PAMELA ADLON are o carieră bogată, fiind implicată în numeroase proiecte, filme şi seriale, şi câştigând un Premiu Emmy pentru vocea şcolarului ‘Bobby Hill’ din serialul animat King of the Hill. În prezent, ea este vocea Vidiei din filmele Tinker Bell. Aceasta a jucat alături de Louis C.K. în serialul de comedie Lucky Louie. Adlon a avut roluri remarcabile în Boston Legal, The Wedding Bells, Head Case, Monk, Star Trek: TNG; şi serialul lui Steven Soderbergh şi George Clooney, Unscripted. Adlon şi-a început cariera de actriţă la vârsta de 12, debutând în filmul Grease 2 cu Michelle Pfeiffer. Alte credite ale sale includ Say Anything…, Bed of Roses, Sgt. Bilko, The Adventures of Ford Fairlane, Eat Your Heart Out, Plump Fiction şi Some Girl. Munca sa considerabilă în dublaj include animaţiile The Animatrix, Vampire Hunter D, Kiki’s Delivery Service, Recess: School’s Out, Trumpet of the Swan şi Brother Bear, plus numeroase animaţii pentru copii, incluzând Squirrel Boy, Jakers! The Adventures of Piggley Winks, Recess, All Grown Up, Pepper Ann, Wild Thornberries, Zevo 3, Pound Puppies şi 101 Dalmatians: The Series, precum şi numeroase seriale animate pentru adulţi The Oblongs, The Drinky Crow Show şi MWA. Adlon a obţinut un rol în Louie, noul serial FX la care lucrează, din nou, alături de Louis CK. Aceasta este şi Producător Consultant al serialului, care a cunoscut un adevărat succes, cel de-al doilea sezon fiind programat pentru 2011.

SEZONUL 4 – INVITAŢI

CARLA GUGINO – Abby Rhoads
CARLA GUGINO are o carieră de actriţă prolifică şi memorabilă ce continuă să strălucească, evidenţiându-i talentul şi frumuseţea considerabilă. În prezent, aceasta filmează Mr. Poppers Penguins alături de Jim Carrey şi Angela Lansbury. Ea va mai putea fi văzută în Faster cu Dwayne Johnson şi Billy Bob Thornton şi urmează să joace în drama Suckerpunch alături de Zack Snyder, care a regizat şi Watchmen. Aceasta a apărut recent în Electra Luxx, şi în Every Day cu Liev Schreiber şi Helen Hunt. Alte credite cinematografice ale sale includ Race to Witch Mountain, American Gangster, The Lookout, Spy Kids, Sin City şi Night at the Museum. Pe micile ecrane, Gugino şi-a reluat recent rolul Amandei din serialul HBO Entourage şi a fost apreciată pentru interpretarea sa din serialul CBS Threshold. De asemenea, aceasta a fost imaginea serialului Karen Sisco şi a avut roluri memorabile în Chicago Hope şi Spin City. Pe Broadway, Gugino a apărut în producţia lui Eugene O’Neill, Desire Under the Elms, fiind îndelung apreciată pentru performanţa sa spectaculoasă. Gugino a mai interpretat rolul lui ‘Catherine Holly’ alături de Blythe Danner într-o producţie Roundabout Theater Company a clasicului lui Tennessee Williams, Suddenly, Last Summer. Aceasta şi-a făcut debutul pe Broadway cu remake-ul din 2004 a piesei lui Arthur Miller, After the Fall. Pentru performanţa sa, ea a primit numeroase distincţii, incluzând o nominalizare la Premiile Outer Critics’ Circle şi un Premiu Theater World pentru Debut Excepţional pe Broadway.

ROB LOWE – Eddie Nero
ROB LOWE şi-a început cariera de actor la vârsta de 8 ani la televiziunea locală şi la teatrul din Dayton, Ohio. După ce familia sa s-a mutat la Los Angeles, acesta şi-a început cariera naţională de actor, debutând în serialul ABC, A New Kind of Family. Lowe a devenit rapid un nume cunoscut, apărând în câteva filme ale anilor ‘80 şi ‘90, printre care The Outsiders, St. Elmo’s Fire, Oxford Blues şi About Last Night. El a avut roluri de succes şi în comedii de excepţie cum ar fi Wayne’s World, Tommy Boy şi Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. Printre creditele sale cinematografice recente se numără The Invention of Lying, Thank You for Smoking şi Stir of Echoes: The Dead Speak. Pe scenă, Lowe şi-a făcut debutul West End în 2005 în producţia lui Aaron Sorkin, A Few Good Me, la teatrul Royal Haymarket din Londra. Alte merite teatrale ale sale includ producţiile de pe Broadway Little Hotel on the Side şi Three Sisters. Pe micile ecrane, Lowe a apărut cel mai recent în trei sezoane ale serialului Brothers & Sisters şi a primit numeroase distincţii pentru cel de-al patrulea sezon din serialul NBC, The West Wing, câştigând două premii SAG, o nominalizare la Emmy şi două nominalizări la Golden Globe. În ianuarie, Lowe revine în serialul NBC, Parks & Recreation.

ZOË KRAVITZ – Pearl
ZOË KRAVITZ s-a născut în New York City. În ultimul an de liceu, ea a lucrat la două filme: No Reservations, regizat de Scott Hicks, cu Catherine Zeta Jones şi Aaron Eckhart, şi The Brave One, regizat de Neil Jordan, cu Jodie Foster şi Terrance Howard. Recent, ea a apărut în producţia lui Joel Schumacher, Twelve, şi a avut două roluri principale în filmele, Beware of the Gonzo, Yelling to the Sky şi It’s Kind of a Funny Story, cu Zack Galifianakis, Lauren Graham şi Emma Roberts. Aceasta a fost distribuită în X-Men: First Class, şi va interpreta alături de Charlize Theron în viitoarea producţie Mad Max: Fury Road. Kravitz este şi vocalista propriei formaţii, Elevator Fight, şi este noua imagine a parfumului Vera Wang “Princess”. Ea este fiica lui Lenny Kravitz şi a Lisei Bonet.

MICHAEL EALY – Ben
MICHAEL EALY cel mai recent a apărut în Takers şi a fost văzut în producţia lui Tyler Perry, For Colored Girls cu Janet Jackson, Thandie Newton, Whoopi Goldberg şi Phylicia Rashad. Ealy a jucat în miniserialul SHOWTIME, Sleeper Cell, în care a portretizat un agent FBI musulman ce a reuşit să se infiltreze într-o celulă teroristă din Los Angeles. Rolul i-a adus o nominalizare la Golden Globe. În plus, Ealy a fost ales de Oprah Winfrey să joace alături de Halle Berry în producţia ABC şi Harpo Films, Their Eyes Were Watching God. Ealy o obţinut o nominalizare la Premiile NAACP pentru Actor Excepţional într-un Film de Televiziune, Miniserial sau Dramă pentru portretizarea lui “Teacake.” Pe scenă, Ealy a apărut în câteva producţii, incluzând piesele Off-Broadway Joe Fearless şi Whoa Jack, pentru care a obţinut o nominalizare la Premiile Adelco. Acesta tocmai a încheiat filmările filmului independent, Firebird, ce prezintă viaţa reală a lui Joe Bradford, un bărbat ce şi-a dedicat viaţa ajutării celor săraci, încă din tinereţe, şi care se întâlneşte cu prietena sa din copilărie, ajutând-o şi pe aceasta să se dezvolte ca persoană.

ADDISON TIMLIN – Sasha Bingham
Crescută în New York City, ADDISON TIMLIN şi-a început cariera de actriţă cu turneul naţional din 2000/2001 al lui Annie. La scurt timp după, ea a apărut pe Broadway interpretând-o pe ‘Baby Louise’ în remake-ul din 2003 al lui Gypsy, cu Bernadette Peters. Aceasta a debutat în film în producţia lui Mikael Håfström’, Derailed, alături de Clive Owen şi Melissa George. Ea a interpretat alături de Ezra Miller rolul lui ‘Amy’ în filmul lui Antonio Campos din 2008, Afterschool. Creditele sale televizate includ 3LBS, Cashmere Mafia, Law & Order: SVU şi pilotul NBC, Day One.

STEPHEN TOBOLOWSKY – Stu Beggs
STEPHEN TOBOLOWSKY este unul dintre cei mai cunoscuţi actori din zilele noastre. USA Today l-a listat pe locul al 9-lea dintre actorii cel mai des văzuţi în filme. Acesta a apărut în mai bine de 100 de filme şi 200 de seriale TV. Cel mai bine este cunoscut pentru rolurile lui Ned Ryerson din Groundhog Day, Sammy Jenkis din Memento, Werner Brandis din Sneakers, Happy Chapman din Garfield, Mr. Bates din Freaky Friday. Pe micile ecrane, el l-a interpretat pe Tor Ekland din Seinfeld, Hugo Jarry din Deadwood, Bob Bishop din Heroes, şi în prezent interpretează rolul lui Sandy Ryerson din Glee. Pe Broadway, acesta a fost nominalizat la Premiile Tony pentru Mornings at Seven în 2002. Acesta a scris şi a interpretat în producţia lui Stephen Tobolowsky, Birthday Party, care a fost prezentă la numeroase festivaluri din întreaga lume, câştigând premii pentru cea mai bună comedie şi cel mai bun documentar şi a fost în deschiderea Festivalului Biograph Film de la Bologna, Italia. El a scris True Stories cu David Byrne şi Beth Henley. În prezent, acesta scrie şi intrerpretează în “The Tobolowsky Files,” ce poate fi auzit pe Slashfilm.com, iTunes, şi KUOW din Seattle, şi va fi publicat de către Simon and Schuster.

CALLIE THORNE – Julia
CALLIE THORNE este cel mai bine cunoscută pentru portretizarea personajului ‘Sheila Keefe’ din Rescue Me, serialul FX nominalizat la Emmy, cu Denis Leary. Thorne a apărut recent în trei seriale USA: White Collar, Burn Notice, şi Royal Pains. Aceasta a avut numeroase apariţii în Prison Break, ER, şi The Wire. Debutul său în televiziune a fost în 1998 cu rolul personajului ‘Laura Ballard’ din serialul de succes Homicide: Life on the Street, iar apoi a apărut în producţiile NBC Law & Order, Law & Order: SVU, şi Law & Order: Criminal Intent. Creditele cinematografice ale lui Thorne includ roluri în Welcome to Academia, Watching the Detectives şi Delirious. Aceasta a avut roluri importante în Robin’s Big Date, alături de Sam Rockwell şi de Justin Long, şi Wainy Days alături de David Wain. Alte merite televizate ale sale includ Analyze That, Hysterical Blindness, Sidewalks of New York, Next Stop Wonderland, şi Nice Guy Johnny. Printre meritele teatrale ale lui Thorne se numără The Last Days of Judas Iscariot regizat de Phillip Seymour Hoffman şi Sam Rockwell; Gone Home al MTC, regizat de David Warren; Joe Fearless al The Atlantic Company, şi Slavs al The Mark Taper Forum.

MADELINE ZIMA – Mia Lewis
MADELINE ZIMA este o actriţă tânără, dar experimentată, ce a fost văzută ultima dată în serialul NBC de succes, Heroes. Aceasta urmează să apară în comedia, Crazy Eyes şi tocmai a încheiat filmările filmului, Lake Effects, ce a fost lansat în 2011. Printre recentele merite cinematografice ale sale se numără un rol principal alături de Forest Whitaker şi Renée Zellweger în My Own Love Song al celebrului regizor, Olivier Dahn, precum şi thriller-ul, The Collector. Pe micile ecrane, aceasta a apărut în drama ABC, Grey’s Anatomy, Ghost Whisperer al CBS, My Boysal TBS, şi pilotul lui Peter Ocko din 2006, 3LBS, în care rolul interpretat de Zima al unei violoniste cu tumoare pe creier a fost catalogat de Entertainment Weekly drept singurul motiv de a urmări serialul.

BIOGRAFIA PRODUCĂTORULUI

TOM KAPINOS – Creator / Producător executiv
TOM KAPINOS şi-a început (şi aproape că şi-a încheiat) cariera ca scenarist al dramei pentru adolescenţi Dawson’s Creek. Munca la producţia WB Network a fost o experineţă benefică pentru Kapinos, care, în cele din urmă, a fost numit producător executiv şi a coordonat ultimele două sezoane ale serialului. După încheierea lui Dawson’s Creek, acesta s-a izolat, stând acasă cu soţia şi copiii şi scriind diverse scenarii pentru mai multe televiziuni şi studiouri. Extenuat şi deziluzionat de experienţa sa de până acum, Kapinos a scris un scenariu pentru propriul amuzament. Era o comedie neagră despre un scriitor care nu putea să scrie. Numele său era Hank Moody. Urându-se şi dorind să moară, Kapinos a aruncat hârtiile la gunoi şi s-a întors la a scrie piloturi neproduse pentru posturile de televiziune. Mai târziu, soţia sa i-a amintit despre scenariul cu scriitorul care nu putea să scrie şi cum că prima jumătate a acestuia ar putea fi ceva special. Nedorind să piardă nimic dintr-un concept bun, Kapinos a salvat scenariul de la gunoi şi l-a transformat într-un pilot, care spre surprinderea şi bucuria sa, avea să atragă atenţia lui SHOWTIME, Stephen Hopkins şi a lui David Duchovny. Rămâne experienţa de o viaţă.

PROFILUL PERSONAJELOR

Hank Moody (David Duchovny)
Viaţa a fost un drum tumultuos plin de urcuşuri şi coborâşuri pentru celebrul romancier Hank Moody de când s-a mutat la Los Angeles. Acesta a suferit un teribil blocaj al scriitorului din cauza morţii starului rock ale cărei memorii le scria, iar ca profesor de colegiu, tentaţiile facultăţii, studentele şi soţia decanului s-au dovedit a fi prea mult pentru el. Dar când adevărul iese la iveală că el este adevăratul autor al cărţii fostei sale amante minore Mia, nu numai că îi distruge viaţa, dar acesta ajunge şi în spatele gratiilor. Poate că sună nebunesc, însă Hank îşi iubeşte viaţa şi toate viciile sale – alcoolul, drogurile, femeile – cu un simţ al onestităţii reconfortant şi o candoare înviorătoare. Acesta reuşeşte să fie calm când totul în jurul său se năruie şi nu pare a fi afectat de asta.

Karen (Natascha McElhone)
Karen este iubita lui Hank de mult timp şi mama fiicei sale adolescente. Arhitecta talentată a fost de mai multe ori la un pas de a încheia relaţia definitiv cu Hank. Dar, în cele din urmă, dorinţa de a-şi menţine familia unită şi dragostea ei adevărată pentru Hank au determinat-o să se întoarcă acasă de fiecare dară. Însă acum, când relaţia lui Hank cu Mia a ieşit la iveală, loialitatea lui Karen pentru Hank înfruntă testul suprem.

Marcy Runkle (Pamela Adlon)
Marcy Runkle este o femeie care vorbeşte întodeauna deschis. Este proprietara îndrăzneaţă şi neiertătoare a unui salon de înfrumuseţare care este acum în mijlocul procesului de divorţ cu agentul şi cel mai bun prieten al lui Hank, Charlie. Ea este, de asemenea, cea mai bună prietenă a lui Karen. Aceasta încă împarte cu Charlie frumoasa lor locuinţă şi nu este deloc mulţumită când Charlie îl invită pe Hank să stea la ei după ce Karen l-a dat afară.

Becca (Madeleine Martin)
Femeile pot veni şi pleaca, însă inima lui Hank aparţine cu adevărat fiicei sale. Adolescenta isteaţă a lui Hank şi a lui Karen le-a văzut pe toate – de la relaţia complicată a părinţilor ei până la stilul de viaţă rebel al tatălui său. Aceasta este mult prea matură pentru vârsta ei. Însă Hank este extrem de protector cu ea, iar pasiunea ei vădită pentru muzică şi posibilitatea de a se alătura unei formaţii într-o zi îl determină pe Hank să fie mult mai atent cu ea ca niciodată.

Charlie (Evan Handler)
Agentul şi cel mai bun prieten al lui Hank a avut cândva o viaţă liniştită şi frumoasă. Dar totul s-a năruit când aventura sa cu o recepţionistă a ieşit la iveală, iar ulterior greşelile în carieră şi excesele sexuale au dus la divorţul său de Marcy şi la un viitor incert. Însă acum, când clientul său Hank este din nou pe culmile succesului, viitorul profesional al lui Charlie străluceşte – presupunând că va obţine ecranizarea ultimei cărţi a lui Hank.

PREZENTAREA EPISOADELOR

Episodul#401
“Exile On Main Street”
Sezonul 4 reia acţiunea de unde a încheiat-o Sezonul 3 –- cu Hank Moody (DAVID DUCHOVNY) stând într-o celulă de închisoare – însă blogurile sociale sunt deja pline de ştirea scandalului sexual în care este implicat star-ul de la Hollywood. Cel mai întunecat secret al lui Hank nu mai este acum un secret. Când Charlie (EVAN HANDLER) îi plăteşte cauţiunea lui Hank şi îl eliberează, în cele din urmă, din închisoare, acesta îi dă de veste că a fost dat afară de către soţia sa Karen (NATASCHA McELHONE) şi de fiica sa Becca (MADELEINE MARTIN).

Hank are o întâlnire cu frumoasa avocată Abby Rhoads (CARLA GUGINO), care, cu unele rezerve, acceptă să-l reprezinte pe Hank. Acum depinde de Agenţia UTK să negocieze ecranizarea romanului care a provocat întreg scandalul. Pe lângă un regizor (JONATHAN KASDAN) şi un producător renumit (STEPHEN TOBOLOWSKY), romanul furat al lui Hank Moody a atras, de asemenea, atenţia tinerei starlete de la Hollywood Sasha Bingham (ADDISON TIMLIN), a cărui dorinţă pentru a interpreta rolul Miei este intensificată de interesul ei personal pentru Hoody.

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: David Duchovny
Invitaţi: Stephen Tobolowsky, Addison Timlin, Jonathan Kasdan şi Alison Becker, cu Carla Gugino

Episodul#402
“Suicide Solution”
Musafirul Hank Moody (DAVID DUCHOVNY) îi provoacă, literalmente, silă lui Marcy (PAMELA ADLON), în special când ea se trezeşte în pat alături de el. Hank îi face o vizită lui Karen (NATASCHA McELHONE), spre nemulţumirea acesteia, în Porche-ul său negru şi murder, determinându-l să întârzie şi mai mult la întâlnirea cu avocata Abby (CARLA GUGINO), care începe deja să pună la îndoială devotamentul lui Hank şi implicarea ei în cazul său. Mai târziu, vizita lui Hank şi a Beccăi (MADELEINE MARTIN) la un magazin de ghitări condus de Zakk Wylde consolidează puţin relaţia tată-fiica.

Charlie (EVAN HANDLER) îl însoţeste pe Hank la întâlnirea cu starleta Sasha Bingham (ADDISON TIMLIN) şi cu actorul câştigător de Oscar Eddie Nero (ROB LOWE), care ar putea interpreta rolul lui Hank în viitorul film, însă întâlnirea se încheie cu Hank ascunzându-se în toaleta camerei de hotel a Sashei. Înapoi la Runkle Haus, Hank ia medicamente şi se hotărâşte să-i scrie o scrisoare de justificare Beccăi, dar somniferele şi alcoolul au un efect devastator şi Hank nu reuşeşte să termine scrisoarea…

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: David Duchovny
Invitaţi: Rob Lowe, Addison Timlin, Zakk Wylde, cu Carla Gugino

Episodul#403
“Home Sweet Home”
Hank (DAVID DUCHOVNY) se trezeşte la spital după supradoza sa accidentală. Lângă patul său se găseşte numai un doctor cinic (JOSH GAD, însă Karen (NATASCHA MELHONE)
îl vizitează acasă, determinându-l pe Hank să se întrebe dacă a murit cu adevărat şi a ajuns în rai. Mia
(MADELINE ZIMA) vine în vizită pentru a-i cere iertare lui Hank, însă aceasta se confruntă mai întâi cu Karen, iar apoi cu Becca. După ce este jefuită de patru adolescenţi rebeli conduşi de Pearl (ZOË KRAVITZ), Becca este invitată să se alăture formaţiei lor, The Queens of Dogtown.

Între timp, Hank realizează că singurul motiv pentru care Karen este atât de drăguţă cu el este pentru că aceasta crede că el a vrut să se sinucidă, dar oare cât timp îi va permite Becca (MADELEINE MARTIN) să ascundă adevărul de mama ei?

Charlie (EVAN HANDLER) îi spune lui Hank că trebuie să se apuce de lucru la scenariul F&P, deoarece producătorul Stu Beggs (STEPHEN TOBOLOWSKY) devine nerăbdător. Atât de nerăbdător încât vine la Reşedinţa Runkle pentru a-l confrunta pe Charlie, însă, în schimb, acesta o întâlneşte pe Marcy (PAMELA ADLON), care este extrem de intrigată de bărbatul din Maserati. După ce obţine permisiunea de a o seduce pe Marcy, Stu îl cuplează pe Charlie cu promiscua Heather (CAMILLE CHEN), în timp ce Charlie acceptă “misiunea” de a se culca cu 100 de femei.

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: Adam Bernstein
Invitaţi: Stephen Tobolowsky, Zoë Kravitz, Josh Gad şi Camille Chen şi
Madeline Zima

Episodul#404
“Monkey Business”
Hank Moody (DAVID DUCHOVNY) este înştiinţat de avocata sa Abby (CARLA GUGINO) că va merge la tribunal pentru acuzaţia de viol. Dar nu înainte ca Hank să-i înmâneze scenariul F&P complet lui Charlie (EVAN HANDLER), care aranjează rapid o întâlnire între acesta şi regizorul (JONATHAN KASDAN), producătorul Stu Beggs (STEPHEN TOBOLOWSKY) şi excentricul magnat Zig Samitaur (FISHER STEVENS), declanşând o serie de evenimente ce i-a adus pe Hank şi pe Charlie în situaţia de a explica de ce este un miliardar mort în baie.

În timp ce Becca (MADELEINE MARTIN), Pearl (ZOË KRAVITZ), şi the Queens of Dogtown îşi susţin repetiţiile la Reşedinţa Runkle, Karen (NATASCHA McELHONE) o ajută pe Marcy (PAMELA ADLON) să realizeze că ar putea fi gravidă şi cele două merg să cumpere un test de sarcină pentru a fi sigură. Când se întorc acasă, Karen pleacă împreună cu artistul boem Ben (MICHAEL EALY), tatăl lui Pearl, făcându-l pe exilatul Hank să se simtă şi mai departe de familia sa.

Scris de: Gabe Roth & Matt Patterson
Regizat de: Bart Freundlich
Invitaţi: Stephen Tobolowsky, Jonathan Kasdan, Fisher Stevens, Michael Ealy, Zoë Kravitz şi Megan Stevenson, cu Carla Gugino

Episodul#405
“Freeze Frame”
În timp ce discută despre scenariul F&P, proces şi căutarea mai multor parteneri, Charlie (EVAN HANDLER) îl consultă pe Hank (DAVID DUCHOVNY) despre epilarea acelei “zone”, iar Hank îl încurajează. Karen şi Marcy se pregătesc pentru primul concert al Beccăi (MADELEINE MARTIN) alături de trupa Queens of Dogtown la Whisky, când Charlie le întrerupe din cauza unui “accident de ras” serios. Marcy îl duce la Urgenţe, unde doctorul (JOSH GAD) îi informează că ambele operaţii de vasectomie ale lui Charlie au fost nereuşite. Marcy este răpusă de un sentiment de nelinişte la gândul că bebeluşul din burtica ei ar putea să fie un Runkle.

Mergând să cineze alături de avocata Abby (CARLA GUGINO), Hank se întâlneşte cu Mia (MADELINE ZIMA) şi actriţa care îi va interpreta rolul în viitorul film, Sasha Bingham (ADDISON TIMLIN). Toţi sunt stânjeniţi. Mai târziu, relaţia de afaceri a lui Abby cu Hank începe să devină uşor personală când Hank primeşte un mesaj în care este invitat la concertul Beccăi, unde acesta îl întâlneşte pe Ben (MICHAEL EALY) pentru prima dată. După ce Hank se întoarce la hotel în aceea noapte, acesta primeşte veste că Mia are un comportament straniu pe balconul din camera Sashei. El reuşeşte să o tragă în interior, însă o fotografie discretă cu Hank alături de presupusa sa victimă şi de tânăra starletă urmează să ajungă pe bloguri şi să schimbe totul…

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: Beth McCarthy-Miller
Invitaţi: Addison Timlin, Michael Ealy, Zoë Kravitz şi Josh Gad, cu Carla
Gugino şi Madeline Zima

Episodul#406
“Lawyers, Guns and Money”
După ce vede fotografia compromiţătoare a lui Hank (DAVID DUCHOVNY) cu cele două tinere, Procurorul respinge înţelegerea avocatei lui Hank, determinând-o pe Abby (CARLA GUGINO) să nu mai vrea să-l reprezinte pe acesta. Scandalul legat de fotografie o determină şi pe Sasha Bingham (ADDISON TIMLIN) să renunţe la film. Experta în ceară Marcy (PAMELA ADLON) face o comandă de ceară ce se dovedeşte a fi, în cele din urmă, un act de curtoazie din partea lui Stu Beggs (STEPHEN TOBOLOWSKY), cei doi realizând că împărăşesc pasiunea pentru mulajele din ceară şi filmele despre rodeo. Cina lui Hank şi a lui Charlie (EVAN HANDLER) cu imprevizibilul actor Eddie Nero (ROB LOWE) se încheie brusc când Becca şi formaţia Queens of Dogtown întâmpină probleme la un salon de tatuaje. Dragostea pe care Hank o manifestă pentru Becca este suficientă pentru a-l convinge pe Nero că Hank este un personaj demn de interpretat. Între timp, Karen merge la biroul lui Abby pentru a o convinge să îl re-reprezinte pe Hank, ceea ce o determină pe Abby să se concilieze cu Hank la un pahar de vin în oraş şi să depăşească limitele avocat-client…

Scris de: Vanessa Reisen
Regizat de: John Dahl
Invitaţi: Rob Lowe, Addison Timlin, Stephen Tobolowsky, Zoë Kravitz şi
Billy Morrison, cu Carla Gugino

Episodul#407
“The Recused”
Date fiind evenimentele surprinzătoare din seara precedentă, Abby (CARLA GUGINO) doreşte să renunţe la cazul lui Hank (DAVID DUCHOVNY), şi, într-o după-amiază la golf, îl prezintă unui partener senior (ALAN DALE) de la firmă, cu rezultate mixte. Hank este şi mai intrigat să afle că Karen (NATASCHA McELHONE) şi Ben (MICHAEL EALY) petrec din ce în ce mai mult timp împreună, incluziv la concertul Beccăi (MADELEINE MARTIN) cu formaţia ei, Queens of Dogtown.

Charlie (EVAN HANDLER), încă în căutarea de 100 de partenere pentru sex, se culcă cu secretara lui Abby (JACQUIE BARNBROOK). Mai târziu, Stu (STEPHEN TOBOLOWSKY) şi Marcy (PAMELA ADLON) îi cer ajutorul lui Charlie pentru a promova un serial la SHOWTIME. Însă când Marcy şi Stu devin nerăbdători, oare va putea Charlie interveni să le salveze ziua?

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: Michael Weaver
Invitaţi: Stephen Tobolowsky, Michael Ealy, Zoë Kravitz, Alan Dale, Jacquie
Barnbrook şi Allison McAtee, cu Carla Gugino

Episodul#408
“Lights. Camera. Asshole.”
Hank Moody (DAVID DUCHOVNY) se angajează să rescrie dialogurile unui blockbuster horror Slowly We Rot 2, la cererea unui regizor din ce în ce mai frustrat (TODD LOUISO) şi având-o în distribuţie pe actriţa Sasha Bingham (ADDISON TIMLIN). Acesta părăseşte platoul după ce primeşte un pot de la colega de formaţie Pearl (ZOË KRAVITZ) cum că Becca a plecat de la şcoală şi este acum în stare de ebrietate. În acea noapte, la barul hotelului, Hank întâlneşte o femeie sexy apropiată de vârsta sa (CALLIE THORNE) care se dovedeşte a fi şi mai apropiată de Sasha decât Hank, ceea ce duce la concedierea lui Hank de la noua sa slujbă…

Karen (NATASCHA McELHONE) o însoţeşte pe Marcy (PAMELA ADLON) la o clinică, unde Marcy trebuie să decidă dacă să elimine sarcina sau nu. Marcy îl informează pe Stu Beggs că este însărcinată, dar înainte de a-i spune al cui este copilul, acesta o întrerupe, invadat de bucurie la vestea că va fi părinte. Între timp, Charlie este surprins într-o situaţie compromiţătoare cu agenta imibiliară Peggy (MELISSA STEPHENS), despre care
Charlie (EVAN HANDLER) va afla curând că este plină de surprise în dormitor.

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: Adam Bernstein
Invitaţi: Addison Timlin, Stephen Tobolowsky, Zoë Kravitz, Callie Thorne,
Todd Louiso şi Melissa Stephens

Episodul#409
“Another Perfect Day”
După ultima sa întâlnire înainte de proces cu avocata Abby (CARLA GUGINO), Hank Moody (DAVID DUCHOVNY) se întoarce în camera sa de hotel pentru a afla că a fost dat afară din cauza unei facturi uriaşe. După ce îşi petrece noaptea în maşină, acesta este primit acasă de Karen (NATASCHA McELHONE) şi Becca (MADELEINE MARTIN) pentru un ultim weekend înainte de proces – un weekend pe care îl petrece învăţând-o pe Becca cum să conducă Porche-ul. Charlie (EVAN HANDLER) şi Peggy (MELISSA STEPHENS) continuă să facă şi mai multe “explorări”. Când Marcy (PAMELA ADLON) şi Stu (STEPHEN TOBOLOWSKY) îl invită pe Charlie la cină pentru a-i da veştile despre sarcină, reacţia lui Charlie o determină pe geloasa Peggy să îl ardă…la propriu. Între timp, weekend-ul în familie ideal al lui Hank este întrerupt de întâlnirea lui Karen cu Ben (MICHAEL EALY), lăsându-l pe Hank să fie “bona” Beccăi şi a răutăcioasei Pearl (ZOË KRAVITZ). Fetele se furişează pentru o plimbare nocturnă şi, în cele din urmă, distrug Porsche-ul. Iar procesul lui Hank este din ce în ce mai aproape…

Scris de: Tom Kapinos & Gabe Roth
Regizat de: Michael Lehmann
Invitaţi: Stephen Tobolowsky, Michael Ealy, Zoë Kravitz, Melissa Stephens, cu Carla Gugino

Episodul#410
“The Trial”
Este prima zi a procesului Moody şi de obicei calmul Hank (DAVID DUCHOVNY) este vizibil agitat, în special după o întâlnire neaşteptată cu Bill (DAMIAN YOUNG) în faţa judecătoriei. Avocata Abby (CARLA GUGINO) încearcă să-l calmeze, însă Procurorul (LARRY POINDEXTER) are suficiente dovezi pentru a-l face pe Hank să pară o fiară.

Charlie (EVAN HANDLER) este chemat să depună mărturie şi îi scapă câteva mici detalii incriminatoare despre întâlnirea lui Hank cu regizorul Todd Carr (CHRIS WILLIAMS) şi cu soţia sa, înrăutăţind neintenţionat situaţia. Mărturia lui Karen (NATASCHA McELHONE) dezvăluie natura copilăroasă şi geloasă a lui Frank, portretizându-l ca un adevărat patetic dependent de alcool. Bill este cireaşa de pe tort, caracterizându-l drept maliţios şi cu intenţii criminale. Până când Mia (MADELINE ZIMA) ajunge să depună mărturie, cauza lui Hank este deja pierdută…

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: Seith Mann
Invitaţi: Damian Young, Chris Williams şi Larry Poindexter, cu Carla
Gugino şi Madeline Zima

Episodul#411
“The Last Supper”
S-a dat verdictul. Hank Moody (DAVID DUCHOVNY) este vinovat. În timpul procesului, Hank a fost bântuit de coşmaruri oribile, ajungând, în cele din urmă, la Biserică alături de o călugăriţă prietenoasă (şi foarte grijulie) (MICHELE NORDIN). Avocata Abby (CARLA GUGINO) regretă că nu a putut face mai multe pentru Hank în sala de judecată. Hank merge acasă la Charlie (EVAN HANDLER) pentru a-şi găsi liniştea, unde o întâlneşte pe excentrica Peggy (MELISSA STEPHENS) şi apoi se întâlneşte cu vechea prietenă Trixie (JUDY GREER), dar nici compania ei nu este suficientă…

Hank se foloseşte de o parte din banii de la filmul horror pentru a-şi cumpăra un nou Porche. Înapoi pe drum şi cu gândul de a fugi de condamnarea procesului şi de L.A. în general, Hank primeşte un telefon şi reuşeşte să petreacă o ultimă seară în familie cu Charlie şi Marcy (PAMELA ADLON), Karen (NATASCHA McELHONE) şi Becca (MADELEINE MARTIN), depănând poveşti şi savurând nostalgia. Noaptea se încheie cu Marcy care îi spune lui Charlie că este posibil ca bebeluşul să fie al lui. Între timp, Karen şi Hank petrec o ultimă noapte de neuitat…

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: John Dahl
Invitaţi: Stephen Tobolowsky, Judy Greer, Melissa Stephens şi Michele
Nordin, cu Carla Gugino

Episodul#412
““…And Justice For All”
Hank o invită pe avocata Abby (CARLA GUGINO) la Stu şi la Marcy (PAMELA ADLON) pentru petrecerea datorată ecranizării cărţii sale, şi este surprins să o vadă pe Karen (NATASCHA McELHONE) cu noul ei iubit Ben (MICHAEL EALY) care are câteva noutăţi surprinzătoare legate de Becca (MADELEINE MARTIN). Toată lumea savurează petrecerea, inclusiv Sasha Bingham (ADDISON TIMLIN), până când Eddie Nero (ROB LOWE), care se poartă acum şi arată precum Hank Moody, are o atitudine nepotrivită faţă de Karen, iar partenera lui Charlie, Peggy (MELISSA STEPHENS) devine violentă cu acesta.

Între timp, selectarea actorilor pentru film a început, iar Hank (DAVID DUCHOVNY), Charlie (EVAN HANDLER), Stu (STEPHEN TOBOLOWSKY), şi Regizorul (JONATHAN KASDAN) audiează femei pentru rolul lui Karen. O femeie în particular (DAWN OLIVIERI) suportă o asemănare uimitoare cu Karen, trezind sentimente familiare în Hank. Dar, în timp ce sentinţa sa urmează să fie dată, cum îi va afecta aceasta viitorul alături de adevărata Karen şi Becca?

Scris de: Tom Kapinos
Regizat de: Adam Bernstein
Invitaţi: Rob Lowe, Stephen Tobolowsky, Addison Timlin, Jonathan Kasdan,
Michael Ealy, Melissa Stephens şi Dawn Olivieri, cu Carla Gugino şi
Madeline Zima

Bucuresti, 12.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *