free download 78 travel guides written by experts

„Californication” – sezonul 4

În premieră la HBO din 7 mai, de la ora 22:00

HBO prezintă în premieră al patrulea sezon al serialului de comedie Californication.

Californication, serial laureat cu două premii Emmy şi un Glob de Aur, a debutat în 2007, iar mulţi l-au numit cel mai provocator serial TV. Protagonist e Hank Moody, un newyorkez get beget, care s-a mutat în Los Angeles după ce au fost cumpărate drepturile uneia dintre cele mai de succes cărţi ale sale pentru a fi ecranizată. Din păcate a fost nevoit să vadă cum mult iubita sa carte i se transformă într-o îngrozitoare comedie romantică, iar de atunci s-a tot luptat să-şi salveze cariera şi relaţia complicată cu iubita lui, Karen, chinuindu-se în acelaşi timp să-şi crească fiica adolescentă, pe Becca. Însă viciile îi stau în cale (băutura, drogurile şi femeile), slăbiciuni pe care le recunoaşte cu onestitate şi candoare.

După aventurile primelor trei sezoane, Hank se scufundă tot mai tare. Are coşmaruri şi, în cele din urmă, ajunge la poliţie. Acum vor ieşi la iveală cele mai mari secrete ale eroului nostru.

Protagonistul serialului este David Duchovny, dublul laureat cu Globul de Aur, celebru pentru rolul agentului Mulder din The X-Files dar şi din filme precum Red Shoes Diaries, California sau The Zoolander. Karen e jucată de Natascha McElhone, devenită faimoasă în anii ’90 cu filme precum Surviving Picasso, Truman Show sau Love’s Labour’s Lost. Becca este interpretată de Madeleine Martin, născută în 1993. Ea este cea mai tânără prezentatoare la o gală Tony (2003). Alături de ei, celelalte personaje principale ale sezonului 4 sunt Charlie (Evan Handler), Marcy (Pamela Adlon) şi Mia (Madeline Zima).

HBO România va difuza în premieră, din 7 mai, câte două episoade din al patrulea sezon al serialului Californication. Acestea vor putea fi urmărite în fiecare sâmbătă, începând cu ora 22:00.

Bucuresti, 28.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *