metalshow

Calificare profesionala si certificare la cel mai inalt nivel in reteaua de parteneri Magister Software

Programul Partener Certificat Magister, singurul program de certificare bazat pe calificare profesională, dedicat furnizorilor de soluții pentru retail din România, a încheiat ciclul de pregătire 2015-2016 cu 32 de companii certificate și peste 100 de specialiști licentiați profesional.

Programul Partener Certificat Magister Software este un program cu recertificare anuală și vizează instruirea constantă a personalului din companiile partenere Magister, cu scopul de a oferi comercianților care utilizează soluții pentru retail, bazate pe platforma software SmartCash RMS, asistență tehnică la standarde ridicate și unitare de calitate.

Comparativ cu anul trecut, numărul persoanelor calificate în cadrul programului, care au obținut diplome de licență profesională Magister a crescut de la 92 la 103 la nivel național. De asemenea, numărul companiilor partenere certificate a crescut de la 31 la 32.

Din cele 32 de companii certificate pentru intervalul 2016-2017, 4 au obținut cel mai înalt nivel de certificare, cel de Centru de service și suport tehnic autorizat, operând sub formă de centre de suport tehnic autorizat regionale, 21 au devenit Centre de training și intervenție autorizate și 7 au obținut statutul de Centru de instalare autorizat.

La rândul lor, specialiștii angajați în cadrul companiilor partenere au obținut următoarele calificări:
– Tehnician de Instalare și Întreținere Soluții SmartCash: 92 de licențe profesionale;
– Trainer Autorizat SmartCash: 77 de licențe profesionale;
– Consultant Soluții SmartCash: 46 de licențe profesionale.

În urma programului de certificare 2015-2016, trei noi centre de training și intervenție au fost autorizate să opereze în orașele Bacău, Ploiești și Suceava și două noi centre de instalare autorizate au fost deschise la Oradea și în județul Harghita.

Cele patru centre de service autorizat regionale din orașele Bacău – Velvet Com SRL, Craiova – ECR Systems SRL, Iași – INITA 1996 SRL, și Satu Mare – Simon Electronics SRL și-au menținut certificarea și anul acesta cu un numar sporit tehnicieni licentiați profesional.

Programul de certificare Magister continuă cu un nou ciclu, 2016-2017, și rămâne deschis tuturor companiilor care activează pe piața soluțiilor pentru retail și doresc să ofere servicii de calitate ridicată comercianților care utilizează soluții SmartCash RMS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *