free download 78 travel guides written by experts

Calca o camasa in doar 90 de secunde cu presa de calcat Singer® Vive la France

Pentru o călcare perfectă avem nevoie de presiune, căldură și abur puternic, iar tehnologia modernă aduce toate aceste caracteristici într-un produs care a revoluționat călcatul rufelor și care acum poate intra și în casa ta.

Presa de călcat Singer® Vive la France, cu o tehnologie de călcare derivată din aparatele profesionale, exercită o presiune de călcare de 45 kg forță pe o suprafaţă de 8 ori mai mare decât a unui fier de calcat. În funcţie de tipul de material, călcarea perfectă este asigurată de sistemul electronic de control şi securitate ale temperaturii și aburului.

Avantajele folosirii unei prese sunt:
1. Eficienţă – are suprafața a 8 fiare de călcat ceea ce ne ajută să terminăm mai repede de călcat.
2. Economie – reduce consumul de energie electrică.
3. Confort – ne odihnim şi ne relaxăm în timp ce călcăm pentru că putem sta chiar în faţa televizorului, pe scaun sau în fotoliu, presa fiind aşezată pe o masă sau pe suportul special al acesteia.
4. Eleganţă – datorită sistemului de călcare prin presare cu abur, este evitată frecarea obişnuită a fierului cu materialul, care în timp deteriorează ţesătura. Aburul este distribuit uniform prin placa de jos pe toată suprafața de călcat, regenerând fibrele textile şi păstrând calitatea hainelor un timp mult mai îndelungat.

Folosind aceste avantaje, putem călca o cămașă în 90 de secunde, cearceafurile se pot călca în 4 straturi grație forței ridicate de presare, iar prin urmarea unor pași specifici, călcatul pantalonilor la dungă devine o joacă de copii.

Preț: 1599.90 lei

Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *