free download 78 travel guides written by experts

Călătorești în mini-vacanța de Paște? Iată cum poți să ai parte de un drum plăcut cu Netflix

Paștele este o ocazie perfectă pentru o mini-vacanță de relaxare alături de cei dragi.

Dacă te încântă destinația, dar drumul nu este ceva ce aștepți cu bucurie, Netflix este cea mai bună soluție pentru a-l transforma în ceva plăcut. De ce? Pentru că în timpul pe care îl petreci în mașină sau avion, te poți bucura de filmele și serialele preferate fără să ai nevoie de conexiune la internet. Funcția de download a aplicației Netflix de pe telefon sau tabletă îți permite să descarci tot ce vrei să urmărești folosind conexiunea Wi-Fi de acasă, cu un simplu click. Și ca să ducem inspirația mai departe, iată ce îți recomandăm să vezi pe drum, pentru a începe vacanța cu bine.

Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt este cel mai optimist personaj, cu toate că a trecut prin experiențe dificile. După ce este salvată dintr-un cult apocaliptic, Kimmy se mută în New York și începe o nouă viață într-o lume complet schimbată. Într-un drum de două ore, poți urmări 4 episoade care te vor face să zâmbești.

Altered Carbon

Un serial care va atrage privirile vecinilor de drum este Altered Carbon. Plin de acțiune și mister, Altered Carbon este o poveste care se petrece cu 300 de ani în viitor, bazată pe romanul cyberpunk noir de Richard K. Morgan. Societatea a fost transformată de noile tehnologii: conștiința poate fi digitalizată; corpurile umane sunt interschimbabile; moartea nu mai este ceva permanent. Takeshi Kovacs este unicul supraviețuitor al unui grup de luptători interstelari de elită care au fost înfrânți într-o rebeliune împotriva noii ordini. Mintea sa a fost închisă în gheață timp de secole, până când Laurens Bancroft, un om extrem de bogat, care a trăit mult timp, îi oferă lui Kovacs șansa de a trăi din nou. În schimb, Kovacs trebuie să rezolve o crimă… a lui Bancroft însuși. Într-un drum mai lung, de 5 ore, poți să urmărești jumătate de sezon.

World’s Most Extraordinary Homes

Vrei să rămâi cu gura căscată și să te bucuri și mai mult de drumul spre vacanță? Arhitectul Piers Taylor și actrița Caroline Quentin călătoresc în toată lumea pentru a vizita case neconvenționale în locuri extreme. Un episod durează o oră și prezintă patru case, așa că într-un drum de 3 ore, poți vedea case care să te inspire pentru toată vacanța.

The Frankenstein Chronicles

Un detectiv urmărește un criminal care pare să aibă o pasiune pentru dezmembrări în Londra anului 1827, dar cazul ajunge într-o direcție mult mai teribilă. Cu episoade de 50 de minute, ai putea să urmărești un sezon întreg pe drumul între București și Cluj.

Benji

Dacă partenerii tăi de călătorie sunt copii, Benji este filmul perfect pentru un drum de o oră și jumătate. O adaptare modernă a unei povești clasice. Benji este un cățel orfan care se împrietenește cu doi copii răsfățați din New Orleans: Carter și Frankie. Atunci când cei doi copii sunt răpiți de hoți, Benji le sare în ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *