free download 78 travel guides written by experts

Caitlyn Jenner, mai eleganta ca oricand in sedința foto pentru noua docu-serie „I Am Cait”,

in curand in premiera la E!

Iată prima fotografie oficială cu Caitlyn Jenner în calitate de protagonistă a docu-seriei I Am Cait, în premieră la E! din 2 august, de la ora 21:00!

Vedeta în vârstă de 65 de ani apare într-o elegantă rochie neagră, lungă, având spatele acoperit cu dantelă, cu un coc lejer și unghiile colorate în roz. Această apariție degajată în fața aparatului foto ne arată o Caitlyn Jenner mai sigură pe ea ca oricând, iar siguranța ei vine din interior.

De la momentul în care a dezvăluit, în fața a 19 milioane de privitori, că este transgender, Caitlyn Jenner a declarat, nu de puține ori, faptul că se simte în sfârșit liberă, se simte ea însăși.

(În urmă cu o lună, Caitlyn Jenner a ales să se identifice public ca femeie, iar E! News folosește, din acel moment, pronumele personal feminin în toate comunicările despre Caitlyn Jenner).

Fosta medaliată olimpică a povestit în ediția din luna iulie a revistei Vanity Fair: Este un sentiment minunat să pot să mă trezesc dimineața și să fiu eu însămi, să mă pot îmbrăca, să fiu gata să ies pe ușă ca o persoană normală. Până acum, nu am putut să fac asta. Am fost confuză. Ca și cum aș fi avut o jumătate din șifonier plină cu haine masculine și o jumătate cu haine pentru femei. Mă simt ca și cum aș fi făcut curățenie în dulap și am scăpat de toate hainele masculine!

În același material, Jenner a dezvăluit și scopul noii docu-serii I Am Cait.

În ceea ce privește valul de critici inevitabil pe care îl are de înfruntat o dată cu filmările pentru I Am Cait, Jenner spune: Nu o fac pentru bani. O fac ca să mă ajut pe mine, să îmi ajut sufletul și să îi ajut și pe alții. Dacă din asta ies și bani, cu atât mai bine, am și eu împrumuturi pentru casă și cheltuieli. Dar nu o să caut să mă justific niciodată pentru asta. Da, poate că e un business… dar nu te apuci să îți schimbi sexul pentru un show de televiziune!

Jenner speră că documentarul I Am Cait îi va inspira și pe alții să își trăiască viața în spiritul adevărului.

Multe persoane trec prin viață fără să își înfrunte propriile probleme – indiferent care ar fi acestea, a spus Caitlyn în primul material video de promovare a documentarului I Am Cait de la E! Preocuparea noastră este legată de identitatea de gen, dar câte persoane trec prin viață și îți irosesc ani buni,poate chiar toată viața, doar pentru că nu stau față în față cu ei înșiși și nu reușesc să devină ceea ce sunt cu adevărat?

I Am Cait va avea premiera la E! duminică, 2 august, la ora 21:00. Episoadele vor fi difuzate săptămânal.

Bucuresti, 09.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *