metalshow

Descopera cadourile Fabulous Baskets realizate special pentru tine

Cadourile Fabulous Baskets va vor imbia la masa in familie de sarbatorile Pascale – //www.fabulousbaskets.ro/cadouri-paste. Vei reusi astfel sa aduci magia sarbatorilor mai aproape. De Paste trebuie sa faci pe cineva fericit!

Esti in cautarea cadoului potrivit pentru clientii, partenerii sau angajatii tai? Fabulous Baskets te conduce intr-o experienta pe meleaguri autohtone, in Franta sau in Italia. Cadourile va vor imbia la masa in familie.

Anul acesta am pregatit special pentru voi o colectie deosebita de cadouri, care contin cele mai fine produse traditionale romanesti, o selectie de cozonaci, pasca, realizate dupa retete traditionale romanesti, dulceturi naturale, oua incondeiate, oua cu margele din Bucovina, bauturi de cea mai buna calitate, palincă naturala, vinuri de soi premiate, figurine de ciocolata realizate dupa o reteta belgiana.

In  fiecare cadou Fabulous Baskets se afla o decoratiune specifica sarbatorilor Pascale, realizata manual de tinerii de la Fundatia „Chance for Life”. Impreuna, sprijinim o cauza nobila.

Puteti solicita o oferta personalizata, care va va fi transmisa in cel mult 24 de ore. Fiecare cadou este ambalat individual si este transportat la adresa specificata.

“Am pregatit anul acesta cadouri speciale, toate produsele au cate o poveste si au fost alese cu mare grija pentru a forma cadouri numai bune de oferit in dar celor dragi. Incercam sa venim mereu in sprijinul clientilor Fabulous Baskets, pregatind pentru ei colectii unice de cadouri, care reusesc de fiecare data sa transmita putin din spiritul sarbatorilor. Si anul acesta gasiti in cadourile Fabulous Baskets decoratiuni realizate manual de tineri de la Fundatia „Chance for Life”. Fiecare tanar s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ specific sarbatorilor Pascale. Impreuna, sprijinim o cauza nobila. ” Loredana Huiban, Fabulous Baskets

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site:
//www.fabulousbaskets.ro/uploads/catalog/FB_Catalog_Paste_2016.pdf.

Comenzile pentru cosurile cadou de Paste se fac atat online www.fabulousbaskets.ro cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *