free download 78 travel guides written by experts

Cadouri inspirate pe care sa le oferi celor dragi de Craciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar Florăria Magnolia vine în întâmpinarea celor care nu au decis ce cadouri să ofere persoanelor importante din viaţa lor.

Astfel, au fost pregătite şi se regăsesc în oferta magnolia.ro coşurile pentru Crăciun, care au combinaţii frumoase și interesante de produse, variate încât să satisfacă şi cele mai fine gusturi, dar şi cele mai exigente cerinţe.

Pe lângă o floare, care întotdeauna va merge la sufletul celui care o primeşte, Florăria Magnolia propune ciocolată fină, brânză de cea mai bună calitate sau vin aromat, plăcut, pentru a-i surprinde pe cei dragi. De altfel, lista coşurilor de Crăciun poate fi consultată pe site-ul oficial, pachetele pornind de la 99 de lei.

Cât despre flori, preferată în această perioadă este Euphorbia, cunoscută popular drept Steaua Crăciunului. Preţul acesteia este de 25 de lei şi există variante diverse ale ei, de la roşu până la bej sau oricare dintre acestea, decorată în felurite moduri.

„Ne aflăm în perioada în care oamenii caută să-i surprindă pe cei dragi, atât din ţară, cât şi din afară. De asemenea, de sărbători sunt mai atenţi şi cei din marile companii, care doresc să-şi arate aprecierea pentru partenerii de afaceri şi să încununeze un an de realizări profesionale. Astfel, vorbim despre una dintre perioadele cu cele mai mari vânzări din an. Nu se reduce însă totul la ceea ce cumperi, ci plăcerea cu care alegi și însemnătatea pe care o au pentru tine și pentru persoana la care ajunge cadoul. Orice dar ar trebui oferit atunci când înțelegem că ne completează relațiile și personalitățile. Ne bucurăm să le oferim clienților cele mai frumoase buchete, iar acum cele mai inspirate aranjamente de sezon“, a declarat Ioana Molnar, manager Florăria Magnolia.

Bucuresti, 21.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *