free download 78 travel guides written by experts

Cadouri de senzatie pentru Benone Sinulescu la Gabi Firea Show

Duminică, nea Beni primeşte o curcă, nuci şi dulceaţă, aşa cum s-a întâmplat într-un concert al său!

Duminică, de la 13.30, alături de Gabi Firea, telespectatorii vor sărbători un artist cu o activitate de peste 55 de ani. Benone Sinulescu, vedetă incontestabilă a muzicii populare, unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi interpreţi români, va retrăi în platoul emisiunii unele dintre cele mai frumoase şi amuzante momente ale carierei sale. Aşadar, pentru a doua oară în viaţă, el va primi în dar o curcă, nuci şi dulceaţă, aşa cum se întâmplase într-un concert, când un admirator a urcat pe scenă cu acest cadou inedit. Vezi ce alte daruri a mai primit Benone Sinulescu de la fani în concertele sale, duminică, într-o ediţie specială “Gabi Firea Show”!

Simpatia de care se bucură nea Beni, aşa cum îi spun românii care îl îndrăgesc, este de nedescris. Artistul îşi aminteşte cum, la un spectacol, un fan s-a urcat pe scenă cu o curcă vie, o plasă cu nuci şi două borcane de dulceaţă. Oamenii îl aşteptau cu mare drag să vină în oraşele lor. Timpul a trecut, dar nea Beni a rămas acelaşi om plin de viaţă, de voie bună şi cu un chef nebun de a cânta. Duminică, la “Gabi Firea Show”, artistul îşi va spune povestea.

Pentru Benone Sinulescu au fost pregătite numeroase surprize, de la demonstraţii de artă culinară, la momente muzicale deosebite. Una dintre trupele care vor veni la “Gabi Firea Show” este Refresh, doi băieţi care, sub îndrumarea atentă a Paulei Seling, au reuşit să impresioneze publicul ca finalişti ai supershowului X Factor. Tot duminica aceasta vor mai veni în platoul emisiunii pentru a le oferi celor de acasă momente muzicale deosebite Cătălin Josan, Celia, Narcotic Sound, Vlad Miriţă şi trupa Millenium.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 17.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *