free download 78 travel guides written by experts

Cadouri de sarbatori de la www.leds-c4.ro

Leds C4 Romania, filiala regionala a Leds C4 Spania, unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel mondial, ofera tuturor clientilor, cadouri de sarbatori! Cadourile constau, atat in reduceri de pana la 60-80% pentru numeroase modele de corpuri de iluminat, cat si in corpuri de iluminat (de la aplice si plafoniere, pana la lampi, lustre si candelabre) oferite gratuit clientilor Leds C4 Romania!

Astfel, pana pe 15 ianuarie 2010, www.leds-c4.ro ofera o colectie de peste 200 de modele de corpuri de iluminat al caror pret se situeaza, in aceasta perioada,  intre 60% si 80% din pretul de lista. De asemenea, in aceeasi perioada, in functie de valoarea comenzii, clientii vor primi gratuit un corp de iluminat.* Oferind o parte dintre corpurile de iluminat la preturi de sarbatoare, Leds C4 Romania multumeste cumparatorilor sai si face o bucurie de sarbatori celor care apreciaza designul si calitatea de exceptie a corpurilor de iluminat marca Leds C4.

“Dorim, in primul rand, sa multumim clientilor nostri, oferindu-le de sarbatori un cadou care le va placea, cu siguranta. De asemenea, suntem onorati si incantati sa facem o surpriza placuta celor care apreciaza cu adevarat stilul corpurilor de iluminat Leds C4”, declara Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania. “Astfel, in perioada 08.12.2009 – 15.01.2010 vor putea fi achizitionate peste 200 de modele de corpuri de iluminat cu o reducere de pana la 80% din pretul de lista. In plus, pana pe 15 ianuarie 2010, fiecare client va primi, in functie de valoarea achizitiei (in urma unei comenzi lansate din site-ul www.leds-c4.ro) un corp de iluminat cadou”, adauga Bogdan Nedelcu, Director General Leds C4 Romania.

Bucuresti, 18.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *