metalshow

Cadouri de poveste de la Colgate-Palmolive

pentru micii nazdravani!

Distractie, eroi din povesti, prieteni noi, cadouri cu pinguini si multe zambete – asa va fi intampinat micutul tau nazdravan de catre Colgate Palmolive, in data de 3 Decembrie, la Teatrul Tandarica, la evenimentul de lansare a noului CD “Cutiuta cu povesti 2”.

Copilul tau se va putea bucura de cele sase povesti interpretate de catre Florin Piersic, Florin Piersic JR si Daniela Nane, pe care le va putea asculta inainte de culcare, dupa baie si dupa ce s-a spalat pe dintisori. Comparativ cu primul CD, povestile de pe “Cutiuta cu povesti 2” sunt mult mai ample si sunt concepute pe baza unor dialoguri intre eroii acestora, eroi pe care micutii ii vor indragi cu siguranta.

Sponsor al evenimentului si al distractiei, Colgate-Palmolive le va oferi copiilor participanti la eveniment noi prieteni de joaca – cei mai haiosi pinguini Palmolive Splish Splash Splosh, si zambete sanatoase cu ajutorul Colgate Smiles, pastele de dinti create special pentru cei mici.

Sapunul lichid Palmolive Splish Splash Splosh, conceput special pentru copii, ia forma unei spume roz ce transforma spalatul pe maini intr-o joaca mult asteptata de fiecare data. Aroma placuta de fructe si atingerea fina a spumei vor fi o incantare pentru copiii tai, iar datorita formulei sale speciale, testata dermatologic si cu pH neutru, mainile acestora vor fi intotdeauna moi si placute la atingere. Acesta nu este doar un sapun lichid, este si o jucarie sub forma de pinguin, cu care micutul tau se va juca chiar in timp ce face baie.

Pasta de dinti Colgate Smiles este prima pasta de dinti dezvoltata cu ajutorul medicilor pediatri, care subliniaza importanta dozei de fluor, in functie de varsta . Gustul placut, culorile si recipientul prietenos al pastei de dinti Colgate Smile ii atrag pe copii, periajul dintisorilor devenind astfel foarte distractiv. Cele trei variante ale pastei de dinti Colgate Smiles sunt pentru copii intre 0-2 ani, 2-6 ani si peste 6 ani.

Bucuresti, 29.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *