free download 78 travel guides written by experts

Cadouri comandate prin sms – serviciu lansat de Zaragoo

 Magazinul online de cadouri Zaragoo a lansat  pe piata de e-commerce din Romania o modalitate speciala de comanda – comanda prin SMS – serviciu ce se adreseaza persoanelor ocupate, dar carora le place sa ofere cadouri.

Prin intermediul unui procedeu simplu, consultand www.zaragoo.ro se poate comanda  prin SMS: se trimite codul produsului dorit si cantitatea la numarul de telefon afisat pe site. In scurt timp, un operator  va prelua mesajul si va contacta solicitantul  pentru confirmarea comenzii si a informatiilor de livrare.
Cadoul va fi trimis in termen de 24-48 de ore, in functie de zona de livrare, plata putand fi efectuata  ramburs, prin transfer bancar (persoanele juridice) sau online prin Paypal sau Moneybookers. Serviciile Zaragoo sunt disponibile si clientilor din strainatate, plata realizandu-se in sistem de transfer bancar, iar livrarea efectuandu-se direct la adresa solicitata.
 
In scurt timp de la lansarea acestui serviciu, pana la 10% din persoanele care au comandat pe www.zaragoo.ro au ales SMS-ul ca varianta de comanda. Totodata, Zaragoo a atras si comenzi corporate, acestea cumuland 15% din totalul comenzilor inregistrate pe site, in primul trimestru din 2008.
  
“Dorim sa ne adaptam la realitatile care ne inconjoara si sa venim in intampinarea clientilor nostri. Zaragoo a implementat comanda prin SMS in ideea de a facilita accesul la serviciile sale,  pornind de la faptul ca traim intr-o perioada in care timpul este extrem de pretios. Ne place sa credem ca suntem mai mult decat un simplu magazin. Suntem un magazin online de cadouri care incearca sa reaminteasca importanta gestului de a darui – intr-o lume aflata intr-o continua miscare – care tinde sa uite cat de mult inseamna sa punem suflet in lucruri simple”, a explicat Lucian Ionita, Sales Manager Zaragoo SRL, compania care detine “magazinul pentru casa si suflet”.

Site-ul Zaragoo.ro ofera clientului si posibilitatea de a asculta radio in timp ce alege cadoul preferat  dintr-o gama extinsa de cadouri, de la brelocuri la ciocolata, de la ursuleti de plus la cadouri pentru birou sau pentru indragostiti – ceas cubic, Glob puzzle magnetic, chiar si mini fabrici de ciocolata sau biscuiti, mini-taitor de hartie cu USB, set fitness, mingiute anti-stress, port mobil “bulgare de zapada”, suport memo “floricica dansatoare”. Cel care comanda un cadou  are posibilitatea de a include in pachetul respectiv si un mesaj personal.
 
Pentru clientii sai, Zaragoo pune la dispozitie si servicii de asistenta online, consultanta via Yahoo Messenger, precum si “Notificare zile de nastere sau de nume”, prin care abonatii sunt anuntati cu o saptamana inainte de ziua persoanelor dragi. Serviciul de NewsAllert pune la dispozitia abonatilor cele mai noi informatii referitoare la promotii si reduceri. Prin intermediul conceptul de wishlist – Lista de cumparaturi – clientii isi pot alege cadourile pe care si-ar dori sa le primeasca, iar cunoscutii vor primi un email prin care sunt invitati sa viziteze lista lor de cumparaturi.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *