Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cadoul lunii decembrie, un BabyTree “Nantai”

Plantele BabyTree au sarbatorit o luna de cand sunt in Romania. Dupa ce au traversat covorul rosu al intrarii pe piata si au adunat aplauzele si felicitarile unor mari companii, micutii BabyTree se pregatesc sa-si cucereasca admiratorii in fiecare luna a anului.

Compania Botanique, singurul importator BabyTree din Romania a decis ca fiecare model BabyTree sa ofere prin simbolistica lui, un mesaj celor care adopta sau primesc un astfel de cadou in orice luna a anului.

Astfel, datorita semnificatiei lor, unul sau mai multe modele au fost asociate unei luni din an. Dintre cele 21 de plante BabyTree, gNantaih (Portulaca Grandiflora) a fost declarata planta lunii decembrie. Aceasta planta, originara din Mexic, cu flori de un galben aprins in timpul verii transmite calm, seninatate, pace si armonie interioara.

Ianuarie, prima luna a calendarului oficial, presarata cu sarbatori importante, plasata in cumpana iernii, este socotita ca prevestitoare pentru prima jumatate a anului. De aceea „Monkey” (Senecio radicans) si „Kibo”(Mammillaria Albilanata) sunt cele mai potrivite cadouri in aceasta luna, semnificatia lor fiind abundenta si noroc.

Desi temuta pentru gerurile si viscolele sale, februarie este plina de dragoste traita cu intensitate de orice indragostit. Originara din Africa de Sud, „Sati”(echinus maximilianus), incanta cu florile ei purpurii toamna si aduce un mesaj pentru cei care o primesc de „Ziua indragostitilor”: dragoste, pasiune, voluptate.

Martie sau faurar, desi o luna capricioasa este primul semn ca se apropie primavara. Se stie ca Mărţişorul (1 martie) este o sărbătoare tradiţională românească a primăverii, a prospeţimii, a bucuriei, a victoriei binelui împotriva răului. Este momentul potrivit pentru a oferi in dar un gKhah (Crassula muscosa), un „Konki” (Rebutia Minuscula) sau un „Pato” (Pachyphytum compactum Rose) pentru ca ele „spun” – senzualitate, noroc, stangacie.

Modelele „Bao” (Kalanchoe Daigremontiana) si „Sumo” (Sedum burrito) au fost declarate plantele lunii aprilie, ele insemnand rabdare, perseverenta, liniste, pace deplina.

Mai e „rai”, spune o zicatoare populara. Si daca este mai, e „Venus” (Sedum Adolphii).

„Grapello” (Senecio rowleyanus), planta originara din Africa de Sud, care infloreste iarna si la inceputul primaverii, cu miros dulce de trestie este destinata celor nascuti in luna iunie si caracterizati prin imaginatie, creativitate.
Iulie sau luna lui cuptor, se bucura de multa culoare datorita florilor oferite de „Azami” (Echeveria deresina) si „Tiloo” (Portulaca Grandiflora). Pot fi cumparate din timp pentru a va bucura de florile lor minunate la maturitate.
Planta lunii august este „Diva” (Sedum Spurium), originara din Caucaz, cu flori purpurii in aceasta perioada a anului, o iubitoare a solurilor stancoase.

Septembrie este luna vinului, deci si a entuziasmului si bucuriei de a trai pe care o exprima „Caramba” (Stapelia Gigantea).

Octombrie sau brumarel este luna celor nascuti in zodia balanta, iar cei mai bine ii caracterizeaza modelul „Lama” (Anacampseros rufescens) care inseamna intelepciune, echilibru.

Luna noiembrieeste dedicata modelului gMissh (Kalanchoe ‘Houghton’s Hybrid), planta originara din Madagascar, foarte robusta, ce se planteaza la exterior, in locuri insorite si exprima blandetea.

BabyTree poate fi doar un breloc interesant, dar si un mic ajutor pentru Terra, pentru ca orice „BabyTree cumparat inseamna un copac plantat”, asa cum spun cei de la Planete Urgence, ONG care a demarat un vast Program de reimpadurire a Planetei.

Botanique este o companie care ofera cele mai moderne solutii de proiectare si amenajare peisagistica. Prin servicii de calitate, promptitudine si seriozitate suntem alaturi de cei care doresc sa contribuie la imbunatatirea si infrumusetarea naturii care ne inconjoara construind nu doar gradini, ci ambientul pe care clientii si angajatii si-l doresc.
Botanique – cea mai buna echipa pentru cele mai frumoase gradini!

Bucuresti, 3.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *