free download 78 travel guides written by experts

Cadarca, vin euroregional

Cădarca, vin tradițional care se produce în vestul țării de aproape 400 de ani, va fi promovat ca marcă înregistrată de vin euroregional pentru regiunea Dunăre – Criș – Mureș – Tisa (DKMT), care cuprinde județe și provincii din România, Serbia și Ungaria. Ca vin euroregional, Cădarca va avea o etichetă comună pentru toți producătorii din cele trei țări și o siglă unică. În noul număr al revistei “Magazin agricol” dar și de pe site-ul de de știri agricole www.magazinagricol.info puteți citi care sunt condițiile pe care producătorii acestui soi trebulie să le îndeplinească pentru a fi certificați ca viticultori euroregionali și care sunt principalele beneficii așteptate de producătorii de Cădarcă, după ce vinul lor va fi promovat ca brand DKMT.

Ziua Mondială a Laptelui, la o stână din Timiș. Pe 20 iunie, de ziua laptelui, revista ”Magazin agricol” a fost in vizită la o familie de ciobani din Timiș să vadă cum celebrează oierii acest eveniment. Membrii familiei Roșian, care de generații întregi are ca principală ocupații oieritul, nici nu știau că există o astfel de sărbătoare. Ciobanii au spus că pentru ei ziua laptelui este în fiecare zi, pentru că, de la 4 dimineața până la 6 după-amiaza, se dedică muncii de la stână. În noul număr al revistei ”Magazin agricol” veți afla cum decurge o zi normală din viața acestor ciobănași români și care sunt principalele etape parcurse de aceștia zilnic pentru ca laptele proaspăt muls de dimineață să ajungă brânză până seara.
 
Din noul număr al revistei ”Magazin agricol” vă puteți informa care este oferta educațională a universităților agronomice de stat din România și cum vor decurge anul acesta sesiunile de admitere. 
   
Tot în noul număr al revistei, agricultorii mai puteți citi despre măsurile active ale Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR) și ale Programului Operațional pentru Pescuit.

Amănunte despre toate aceste subiecte şi despre multe altele în paginile revistei "Magazin agricol" şi pe portalul de ştiri agricole www.magazinagricol.info.

Revista "Magazin agricol" şi site-ul de ştiri www.magazinagricol.info sunt proiecte media ale companiei Tensor SRL. "Magazin agricol" este prima revistă gratuită de agricultură care este distribuită la nivel naţional rural şi urban. Revista este tipărită într-un tiraj de 10.000 de exemplare.

Bucuresti, 23.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *