Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cable Direct o numeste pe Ecaterina Matei director comercial, din 1 ianuarie 2016

Cable Direct Ecaterina Matei va fi numita, incepand din 1 ianuarie 2016, director comercial al Cable Direct, prima companie romaneasca dedicata vanzarii de publicitate pentru televiziunile tematice.

Cu o experienta de 15 ani in televiziune, Cati Matei va conduce activitatea Cable Direct si va avea in coordonare profesionisti in diferite domenii, precum vanzari, marketing & PR, cercetare, trafic si planificare. Obiectivele sale, in noua pozitie, vor include largirea portofoliului de clienti, cresterea cifrei de afaceri si elaborarea unei strategii de dezvoltare a companiei.

“Pasul de la televiziunea generalista la cea de nisa reprezinta o provocare. Experienta si know-how dobandite in televiziunea generalista vor fi atuurie mele pe piata televiziunilor de nisa, care este in continua crestere. Imi voi concentra atentia, mai ales, pe cresterea numarului de parteneri si pe oportunitatile oferite de digitalizarea pietei de televiziune”, spune Cati Matei.

Pana in prezent, Cati Matei a fost director comercial pentru Prima, dobandind astfel atat experienta pe piata locala de televiziune, cat si pe plan international, in cadrul companiilor multi-nationale ProSiebenSat1 si SBS Group.

Ecaterina Matei

„Ma bucur ca Ecaterina Matei se va alatura echipei Cable Direct. Experienta si cunostintele ei vor fi puse in valoare lucrand intr-o echipa foarte bine pregatita”, spune John Florescu, fondatorul companiei.

Cable Direct Romania este parte a grupului Sony Pictures Entertainment. Pe langa vanzarea de spatiu media pentru televiziunile de nisa, compania desfasoara si activitati de marketing, productie de programe finantate de clienti, organizare de evenimente si campanii promotionale pentru mediile reprezentate, care ajuta la implementarea strategiei de marketing a acestora, a politicii de vanzari si a pozitionarii lor pe piata media. De-a lungul anilor, Cable Direct a reprezentat televiziuni precum Discovery Channel, National Georgraphic Channel, National Geographic Wild, TNT, Cartoon Network, Disney Channel, Atomic TV, UTV, AXN si History Channel.

Bucuresti, 11.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *