Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cabinetul de avocatura Radu Comanac s-a extins la nivel national

Prin rețeaua sa de parteneri, Cabinetul de Avocatură Radu Comănac asigură în prezent servicii juridice la nivel național. Sediul central este în București, iar birourile teritoriale partenere sunt situate în Bacău, Cluj, Constanța și Dolj.

“Am luat această decizie de a ne extinde teritorial, întrucât dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri. În ziua de astăzi, pentru un antreprenor sau pentru un manager din cadrul unei companii, accesul la informație și viteza de reacție în fața problemelor întâmpinate pot face diferența între reușită și eșec. Totodată, într-un mediu care aduce provocări permanente, soluția succesului înseamnă concentrare pe afacere. Pentru ca acest lucru să fie posibil, noi avem grijă ca micile inconveniente să rămână… mici”, a declarat Radu Comănac, avocat titular.

Având o echipă multidisciplinară de avocați, Cabinetul de Avocatură Radu Comănac oferă consultanță și asistență juridică de specialitate în următoarele arii de expertiză: drept comercial, drept societar, dreptul muncii, real estate, litigii, drept penal comercial, asociații și fundații, drept administrativ și fiscal.

Este știut faptul că parteneriatele cu oameni competenți conduc la rezultate impresionante și performanță în business. “Oferta noastră se adresează în special antreprenorilor și managerilor care înțeleg că atingerea obiectivelor propuse se poate realiza mai bine și mai repede prin colaborarea cu partenerii potriviți, specialiștii dispuși să înțeleagă și să sprijine demersurile lor”, a adăugat avocatul Radu Comănac.

Cabinetul de Avocatură Comănac are un portofoliu de clienți care își desfășoară activitatea în diferite sectoare de business: turism, imobiliare, materiale de construcții, produse farmaceutice, confecții textile, retail și distribuție, produse electronice și electrocasnice, IT și comunicații, marketing și cercetare de piață etc.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați website-ul www.comanac.com.

Bucuresti, 20.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *