free download 78 travel guides written by experts

Ca sa poata urca pe scena, la “Te cunosc pe undeva!”, Florin Ristei a tinut gheata pe genunchi

o noapte intreaga

Transformarea in C.C.Catch de simbata, 12 aprilie, de la "Te cunosc de undeva!" a fost una cu peripetii pentru Florin Ristei. La antrenamente, in incercarea de a face un spagat, s-a accidentat atat de tare la piciorul drept ca, doua zile, abia s-a putut deplasa.

"Am avut o semiruptura de ligamente. Pana seara, mi s-a umflat genunchiul atat de tare, ca a trebuit sa merg la spital. Dupa ce mi s-a facut o radiografie, mi s-a prescris un unguent. Medicul mi-a mai spus sa tin pe genunchi o punga cu gheata, pe care sa o schimb din doua in doua ore. Asa am facut toata noaptea, am schimbat pungile de gheata. Era o balta de apa la mine in pat… Mi se facuse si frig, la un moment dat…", povesteste Ristei.

Pe scena show-ului, Florin Ristei nu a lasat nicicum sa se vada ca are o problema medicala. Iar interpretarea lui este apreciata de Monica Anghel, care il lauda pentru ca i-a respectat sfaturile: "Ai tinut cont de acest sughit al pescarusului pe care i l-am reprosat lui Mataev. Tie ti-l apreciez", a spus jurata care puncteaza vocea, in show-ul transformarilor.

Cum s-a descurcat Florin Ristei, accidentat fiind, pe scena de la "Te cunosc de undeva!", vedeti sambata, 12 aprilie, de la ora 20.30, numai pe Antena 1!

Bucuresti, 09.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *