free download 78 travel guides written by experts

Ca parte a angajamentului ferm al firmei fata de piata din India,

Garrigues va oferi consiliere pentru Fundación Consejo España-India

MADRID – Casa de avocatura Garrigues, prezentă şi pe piaţa din România, şi Fundación Consejo España-India au semnat pe 17 martie 2010 un acord cadru de colaborare în baza căruia firma va oferi asistenţă juridică fundaţiei, precum şi investitorilor spanioli care vor apela la această instituţie în vederea dezvoltării proiectelor lor de afaceri în India. Preşedintele firmei, Antonio Garrigues, şi preşedintele Fundación Consejo España-India, Antonio Escámez, au semnat acordul în cadrul unui eveniment desfăşurat la sediul central al Garrigues.
 
Directorul biroului din India al firmei Garrigues şi partener pentru fuziuni şi achiziţii, Sergio Sánchez Solé, a declarat: “În contextul profilului internaţional bine definit al Garrigues, acest acord reprezintă un pas înainte în angajamentul nostru ferm faţă de piaţa din India şi în oferirea de servicii practice şi inovatoare comunităţii de afaceri”. Biroul din India este format din profesionişti cu o solidă experienţă în consilierea companiilor interesate să activeze în această ţară. Pe lângă serviciile oferite comunităţii spaniole în ansamblu, biroul din India colaborează şi cu birourile Garrigues Portugalia şi Garrigues China.
 
Fundación Consejo España-India a fost înfiinţată pe 27 ianuarie 2009, cu sprijinul a diferite entităţi publice şi private, inclusiv Ministerul Afacerilor Externe. Obiectivul său este stimularea relaţiilor bilaterale şi impulsionarea cooperării dintre Spania şi India în domeniul ştiinţific, cultural, academic şi de cercetare şi protecţie a mediului, precum şi accelerarea dezvoltării economice, comerciale şi a afacerilor. 
 
Relaţia Garrigues cu Fundación Consejo España-India a început la scurt timp de la crearea fundaţiei, când Garrigues s-a alăturat Consiliului de Administraţie al instituţiei la mijlocul lui 2009, alături de alte companii iberice importante.

Bucuresti, 18.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *