free download 78 travel guides written by experts

CA ofera alternative pentru managemetul identitatii si accesului pentru afaceri

afectate de achizitia Sun Microsystems de catre Oracle

Programul CA SPF 100 ofera propuneri de migrare IAM pentru clientii Sun si creste valoarea investitiilor in securitate cu rezultate masurabile in 60 – 90 de zile.

Impulsionata de consolidarea industriei si interesul crescut pentru solutiile CA Security Management, compania CA a creat un program de migrare al clientilor Sun Microsystems (NASDAQ: JAVA) catre CA Identity and Access Management (IAM).
“CA SPF 100” permite clientilor Sun sa schimbe licentele lor Sun1 pentru licente echivalente de CA Identity Manager, CA Role & Compliance Manager sau CA SiteMinder – cu un discount de 100 %. Acest program care va functiona pana la 31 Martie 2010, poate fi aplicat si clientilor Oracle2 care sunt interesati de schimbarea catre solutiile CA IAM. Conform acestui program, clientii produselor Sun si Oracle, vor primi un numar de licente CA necesar pentru numarul de utilizatori autorizati existenti la momentul transferului. Unicul cost suportat de client va fi taxa mentenantei anuale pentru produsele CA.

Clientii care vor profita de aceasta oferta vor putea de asemenea sa beneficieze de serviciul CA Rapid Implementation, care ajuta la migrarea catre solutiile CA. Aceste servicii sunt special create, pentru a ajuta clientii care le achizitioneaza sa obtina valoare in urma investitiilor in securitate, in termen de 60 – 90 de zile. Acestea includ training CA realizat de CA Education pentru a ajuta clientii sa profite de toate caracteristiceile produselor.

“IDC preconizeaza ca piata managementului de identitate si acces va atinge 4.8 miliarde de $ pana in anul 2013, exclusiv pe baza serviciilor profesionale”, a spus Christian A. Christiansen, vice president de program, Security Products and Services, IDC. “Printre liderii pietei de IAM, CA ofera o solutie extrem de acesibila care va reprezenta baza unei dezvoltari rapide a pietei IT.”

Intr-un studiu realizat recent despre cheltuielile cu securitatea in cadrul economiei de azi, respondentii au declarat ca vor achizitiona sau planuiesc sa achizitioneze, in urmatoarele 12 luni, tehnologii de managementul identitatii si accesului.3 Aceste tehnologii includ solutii pentru administrarea ciclului de viata al identitatii cum ar fi Role Management, User Management si Web Access Management. CA a fost pozitionata in zona liderilor in Gartner’s Magic Quadrant pentru User Provisioning4 si pentru Web Access Management.5 Avand la dispozitie solutii de top solide de la CA,  disponibile printr-o oferta atractiva prin programul CA SPF 100, nu exista motiv pentru intarzierea unor initiative de management al identitatii si accesului. 

Bucuresti, 22.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *