free download 78 travel guides written by experts

CA lanseaza eTrust Secure Content Manager r8

CA (Computer Associates) a lansat recent eTrust Secure Content Manager (eTrust SCM) r8, o solutie complexa si unitara care monitorizeaza, filtreaza si blocheaza amenintarile potentiale ale mesageriei electronice si ale traficului web. eTrust SCM r8 protejeaza impotriva virusilor, spam-ului, phishing-ului, distribuirii fisierelor Peer2Peer, codurilor mobile malitioase si spyware-ului. De asemenea, solutia previne transmiterea informatiilor confidentiale, permitand companiilor sa respecte standardele internationale si sa-si consolideze politicile de comunicare prin e-mail.

"Misiunea CA se bazeaza pe simplificarea si eficientizarea tehnologiilor IT, atat din punct de vedere al capabilitatilor, cat si din perspectiva costurilor," declara Brian E. Burke, Research Manager in cadrul departamentului de Produse de Securitate al IDC. "eTrust SCM consolideaza tehnologiile CA de management integrat al amenintarilor informatice, conducand securitatea continutului catre un nivel superior si oferind protectie globala la nivelul intregii retele informatice."

Elementele noi oferite de versiunea r8 a solutiei eTrust SCM includ:

Capabilitatea de a scana peste 200 de tipuri de fisiere atasate, inclusiv executabile, multimedia, imagini si documente cu dimensiuni de pana la 2GB, inclusiv pe cele care au atasamente mai mari de 2GB dispuse intr-o "fereastra-securizata "

Capabilitati extinse de raportare in ceea ce priveste operatiunile derulate pe Internet, transmiterea de date confidentiale si utilizarea neautorizata a unui echipament

Active Directory cu capabilitati superioare care contribuie la consolidarea politicilor de securitate si la respectarea standardelor internationale

Interfata usor de utilizat, bazata pe Web care permite utilizatorilor sa detecteze si sa administreze in timp real e-mail-urile aflate in carantina

Un alt avantaj competitiv al versiunii r8 a eTrust SCM este reprezentat de cele 4 noi motoare anti-spam care utilizeaza liste negre DNS, filtrare heuristica, analiza baysiana, semnaturi digitale si filtrare colaborativa, prevenind astfel aparitia spam-ului. Pentru fiecare mesaj nou, motoarele anti-spam utilizeaza peste 300.000 de algoritmi si reguli de identificare a spam-ului. Structurile inglobate de filtrare spam includ "reputatia" expeditorului, filtrare URL, detectarea e-mail-urilor suspicioase si un dictionar de technici de eschivare.

eTrust SCM este o solutie sustinuta de catre Echipa CA de Consiliere in Securitate, echipa care studiaza si elimina amenintarile globale prin intermediul unei retele de centre de raspuns rapid dezvoltate la nivel mondial, oferind cea mai comprehensiva si actualizata baza de date cu virusi si vulnerabilitati din industrie, instrumente de curatare IT, fisiere cu semnaturi si instructiuni de combatere a amenintarilor, precum si documentatie referitoare la protectia completa impotriva amenintarilor IT. Solutiile CA de management al amenintarilor informatice sunt certificate de autoritatile competente in domeniu, recunoscute la nivel mondial, precum West Coast Labs, Virus Bulletin and ICSA Labs.

Bucuresti, 6.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *