free download 78 travel guides written by experts

CA eHealth Performance Manager se certifica pentru un nivel inalt de securitate

Computer Associates, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a anuntat ca CA eHealth Performance Manager (CA eHealth PM) a obtinut certificatul de Siguranta a Evaluarii Criteriilor Comune Nivelul 2 de la Parteneriatul National de Siguranta a Informatiei (NIAP) pentru Schema de Evaluare si Validare a Criteriilor Comune (CCEVS).
“Acest nivel de certificare a securitatii asigura clientului faptul ca CA isi ia angajamentul sa indeplineasca cerintele celor mai inalte standarde si conformitati.”, a spus Roger Pilc, vice presedintele senior al corporatiei si manager general al departamentului de management al infrastructurii si automatizare a centrului de date. “Clientii pot fi siguri de faptul ca eficienta si calitatea CA eHealth Performance Manager au fost validate independent.”

Criteriile Comune reprezinta o certificare de securitate, recunoscuta international, care este ceruta de S.U.A. si de alte guverne din intreaga lume pentru departamente si agentii interesate de achizitionarea produselor comerciale. Certificatul Criteriilor Comune asigura ca produsul este certificat ca urmare a indeplinirii standardelor de securitate, indiferent daca acest produs va fi folosit intern sau ca parte a solutiilor destinate clientilor. CA eHealth PM r5.7 sp9 este certificat la nivelul EAL 2 din schema Criteriilor Comune,  asa cum a fost definit de catre ISO/IEC 15408-2 si ISO/IEC 15408-3, care se adreseaza functionalitatii produsului, a mediului de dezvoltare, documentarii si a masurilor de testare. 

Evaluarea a fost realizata de catre Laboratorul Booz Allen de Testare a Criteriilor Comune (CCTL). Booz Allen este unul dintre cele doar 9 CCTL-uri aprobate de catre Parteneriatul National de Siguranta a Informatiei care indeplinesc Schema de Evaluare si Validare a Criteriilor Comune S.U.A. Aceste laboratoare realizeaza evaluari de securitate IT pentru alinierea la Criteriile Comune pentru Evaluarea Securitatii Tehnologiei Informatiei, Standardul International ISO/IEC 15408. Booz Allen are un lung istoric in furnizarea de servicii de consultare strategica si evaluare a criteriilor comune si tehnologii sigure, precum si un spectru de pericole asupra securitatii si modalitati de aparare.

“Laboratorul Booz Allen de Testare a Criteriilor Comune a permis CA sa-si asigure clientii ca produsul lor indeplineste standardele necesare.”, a spus Bill Stewart, vice presedintele Booz Allen si expert de securitate in ceea ce priveste siguranta si mobilitate. “Suntem incantati ca putem ajuta CA sa aiba o valoare de durata pentru produsele destinate clientilor lor. “

Alte produse CA care au un certificat al Criteriilor Comune sunt: CA Single Sign-On r7, CA Audit r8, CA Admin r8, CA Security Command Center r8, CA Integrated Threat Management r8, CA Access Control for Windows r8, CA Directory r8.1 si NSM r11.1.

Bucuresti, 02.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *