Kinodiseea

CA definitiveaza procesul de achizitie a Cybermation

CA (Computer Associates) anunta definitivarea procesului de achizitie a Cybermation, companie furnizoare de solutii enterprise de automatizare a fluxului de munca. Valoarea contractului de achizitie se ridica la suma de 75 milioane USD.

Cybermation este specializata in tehnologii si servicii software care modernizeaza solutiile traditionale de planificare a procesului de munca si simplifica semnificativ managementul infrastructurilor IT complexe. Prin achizitia companiei Cybermation, CA isi extinde, consolideaza  si diversifica portofoliul de solutii de automatizare a fluxurilor de munca. De asemenea, prin aceasta achizitie strategica, CA ajuta companiile client sa-si unifice si simplifice mediile lor IT prin automatizarea planificarii si a implementarii proceselor de lucru in cadrul sistemelor mainframe si a celor distribuite.

Cybermation va deveni in curand o parte importanta a diviziei de Management al Sistemelor Enterprise din cadrul CA. Intr-o prima faza, solutiile si tehnologiile Cybermation vor fi promovate de catre CA ca produse de sine statatoare, urmand sa fie integrate treptat in portofoliul extins de solutii de automatizare a procesului de munca al CA.

CA
CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) – este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date. CA are in portofoliu peste 98% din companiile listate de Fortune 1000®, cat si institutii guvernamentale, de educatie si mii de alte companii din diverse alte industrii. Strategia CA se bazeaza pe patru elemente: dezvoltarea produselor, cresterea partenerilor, expansiunea globala si achizitii strategice – toate acestea avand ca scop o mai buna intelegere si un suport cat mai complet acordat clientilor care astfel vor putea sa valorifice avantajele tehnologiei IT in propria afacere.

DNA Software (DataNetwork Associates Software)
DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand viziunea CA materializata prin conceptul EITM (Enterprise IT Management). Aceasta unifica si simplifica managementul IT la nivelul intregii companii prin intermediul solutiilor bazate pe o platforma comuna, integrata, automatizata si securizata. Portofoliul CA acopera toate aspectele de management, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei, oferind organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative.

Bucuresti, 16.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *