free download 78 travel guides written by experts

CA Clarity PPM a primit aprecierea de lider pentru managementul proiectelor

si portofoliilor de catre o firma de analiza de renume

CA, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a anuntat ca a fost pozitionata in zona liderilor de catre compania Gartner in cadrul raportului elaborat de aceasta, “Magic Quadrant for IT Project and Portfolio Management”. Garter a pozitionat CA Clarity Project and Portfolio Management (PPM) in sectiunea liderilor datorita viziunii si abilitatii de executare complete de care CA da dovada. Solutia CA Clarity PPM imbunatateste vizibilitatea initiativelor cheie prin suportul oferit prioritizarii oamenilor, proiectelor si programelor printr-o viziune de ansamblu asupra portofoliului, optimizarea resurselor si crestera eficientei organizatiei.

Conform raportului intocmit de Gartner, “Liderii au multe atribute comune cu furnizorii de tehnologie pe care i-am categorisit drept vizionari sau luptatori, dar se diferentiaza prin performanta in multe domenii, cu referinte coplesitoare din partea clientilor, venite sa ateste acesta performanta. Consecventa dintre strategia declarata si directia productiei a unui furnizor si executarea acestora – adica integritatea – este foarte importanta, impreuna cu viziunea demonstrata, permitand providerului sa adreseze cereri urgente si dese ori vag formulate ale pietei.”
In ultimii ani, CA si-a consolidate pozitia de lider pe piata PPM prin lansarea produsului CA Clarity PPM On Demand, un software cu risc scazut reprezentand o solutie de servicii (SaaS) care reuneste cele mai comune functii de PPM cu trainingul de produs la comanda pentru utilizatori finali si primul program de implementare din industrie pentru pret fix de 5 zile.

Clientii care doresc caracteristici PPM avansate au la dispozitie primele oferte PPM la cerere, create special pentru administrarea IT, dezvoltarea de noi produse, conformitatea si managementul programului U.S. Federal. Organizatiile in cautare de cea mai buna functionalitate PPM disponibila la cerere, o pot accesa prin intermediul CA, o companie cu experienta, o baza de date de clienti considerabila si o pozitie financiara buna.

CA va realiza o demonstratie a celei mai noi versiuni CA Clarity PPM in cadrul Gartner PPM & IT Governance Summit, care va avea loc in perioada 14-16 Septembrie, in Orlando, Florida. Acest eveniment se va bucura de prezenta unor analisti Gartner de top, care vor demonstra felul in care managementul programelor si portofoliilor imbunatatesc eficienta IT.

Pentru a afla mai multe despre CA Clarity PPM si pentru a descarca o copie a raportului Gartner Magic Quadrant puteti vizita //www.myclarity.com. Gartner, Inc., “Magic Quadrant for IT Project and Portfolio Management” de Daniel B. Stang, Michael Hanford, 2 iunie, 2009.

Bucuresti, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *