free download 78 travel guides written by experts

CA Castiga Premiul SC Magazine pentru cea mai buna solutie de management al identitatii

Compania CA, reprezentata in Romania de SolvIT Networks, a fost votata de catre specialistii in securitate drept cea mai buna in categoria de management al identitatii. CA a primit Premiul de Incredere din partea cititorilor SC Magazine – cea mai importanta revista de securitate IT pentru profesionisti – pentru cea mai buna solutie de Managementul Identitatii. Anuntul a fost facut in cadrul SC Award Gala din San Francisco.  Acest premiu vine in completarea altor premii pe care CA le-a castigat in trecut pentru Managementul Securitatii si Identitatii si alte categorii de securitate.

Cititorii SC Magazine, reprezentand cei mai buni profesionisti in securitate, au ales CA Identity Manager dintre cele mai bune solutii de Managementul Identitatii din industrie.

“Castigarea acestui premiu este o dovada a angajamentului CA fata de inovare si conducere in securitatea IT”, a spus Dave Hansen, vice presedinte senior si manager general, CA Security Managemet. “Ne dezvoltam capabilitatile in Managementul Identitatii si Accesului folosindu-ne de noi integrari de tehnologie, pentru a ne ajuta clientii sa realizeze o administrare eficienta a identitatii ciclurilor de viata, sa protejeze datele si resursele si sa realizeze un profit mai rapid prin intermediul initiativelor de securitate.”

Premiile anuale SC aduc in centrul atentiei cele mai bune solutii, servicii si cei mai buni profesionisti si in acelasi timp recunoaste meritele, realizarile si excelenta tehnica in industria securitatii informatiei.  Avand aproape 700 de candidati, impartiti in 30 de categorii, Premiile SC 2009 au fost cele mai competitive din intreaga istorie de 12 ani a acestui eveniment.

“Cititorii SC Magazine au votat CA Identity Manager drept cea mai buna solutie de Managementul Identitatii alegand dintre sute de produse competitive, de inalta calitate.”, a spus Illena Armstrong, redactor sef, SC Magazine. “Premiul de Incredere din partea cititorilor este o adevarata recunoastere a suprematiei si succesului de care CA se bucura in domeniul securitatii IT.”
Pentru mai multe informatii si o lista detaliata a castigatorilor, puteti vizita: www.scmagazineus.com/awards.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *