free download 78 travel guides written by experts

CA a definitivat procesul de achizitie a companiei Wily

Pe data de 3 martie 2006, CA a definitivat procesul de achizitie a companiei Wily, achizitie care s-a ridicat la suma de 375 milioane USD. In ceea ce priveste recuperarea acestei investitii, CA estimeaza ca tehnologia Wily va contribui, inca din primul an de la achizitie, cu peste 72 milioane USD la veniturile CA, realizandu-se astfel ROI avantajos.

Achizitia tehnologiei Willy, impreuna cu alte achizitii recente realizate de CA, cat si dezvoltarea constanta a companiei, transforma CA in unicul vendor de software de management care ofera solutii complete de gestionare a proceselor critice de business in cadrul unor medii IT eterogene care cuprind servere, retele, aplicatii, servicii web si comunicatii. In plus, solutiile Wily de management vor extinde capabilitatile CA de a consolida si dezvolta Enterprise IT Management (EITM) – noua strategie CA – creata pentru a simplifica procesul de management al infrastructurii IT, pentru a indeplini necesitatile de servicii IT in timp real si la cerere, precum si pentru alinierea infrastructurii IT la diverse operatiuni din cadrul proceselor de business.

Decizia CA de a achizitiona tehnologia Wily se bazeaza pe caracteristicile si oportunitatile de dezvoltare ale pietei specifice, pe performantele solutiilor Wily si pe faptul ca acestea se incadreaza perfect in noua viziune CA de unificare si simplificare a mangementului infrastructurilor IT. In ceea ce priveste piata aplicatiilor software de management, se estimeaza ca in urmatorii 5 ani aceasta piata va creste anual cu minim 20%. Cu un portofoliu de peste 450 de clienti si cu parteneriate strategice cu numeroase companii la nivel international, solutiile Wily se numara printre liderii de pe aceasta piata.

Prin intermediul acestei achizitii, portofoliul de solutii CA va acoperi toate tipurile de aplicatii de management, inclusiv pe cele care se integreaza cu SAP R/3, Microsoft Exchange, IBM Lotus Notes/Domino si Oracle PeopleSoft, precum si gama de servicii Web si SOA.

Pentru mai multe amanunte referitoare la aceasta tranzactie, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in vederea stabilirii unui interviu cu Al Nugent, Prim Vicepresedinte si General Manager al diviziei Enterprise Solutions Management din cadrul CA.

CA
CA este unul dintre cei mai importanti furnizori IT de software destinat proceselor de management. Enterprise IT Management (EITM™) – este viziunea CA asupra viitorului din prisma tehnologiei informatiei. Acest concept se poate traduce printr-un management dinamic si securizat al sistemelor, retelelor, securitatii, stocarii, aplicatiilor si bazelor de date. CA are in portofoliu peste 98% din companiile listate de Fortune 1000®, cat si institutii guvernamentale, de educatie si mii de alte companii din diverse alte industrii. Strategia CA se bazeaza pe patru elemente: dezvoltarea produselor, cresterea partenerilor, expansiunea globala si achizitii strategice – toate acestea avand ca scop o mai buna intelegere si un suport cat mai complet acordat clientilor care astfel vor putea sa valorifice avantajele tehnologiei IT in propria afacere. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ca.com

DNA Software
DNA Software, Reprezentanta Regionala CA, este o prezenta activa pe piata Europei de Est propunand portofoliul avansat eBusiness Computer Associates, care se adreseaza tuturor aspectelor de management eBusiness, incluzand managementul infrastructurii, al proceselor si al informatiei. Eforturile specialistilor DNA Software sunt orientate spre oferirea unor solutii puternice si viabile pentru organizatiile importante, implicate in realitatile est-europene (sectorul comercial, bancar, al telecomunicatiilor, cel industrial etc.). Acest portofoliu eBusiness da organizatiilor posibilitatea de a castiga si sustine avantajul competitiv intr-o era in care viteza, inovatia si acuratetea sunt imperative. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dnasw.com

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *