free download 78 travel guides written by experts

Buzdugan si Morar la mama acasa

După ce au muncit din greu şi au făcut din Radio ZU cel mai tare post de radio din Bucureşti, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar şi-au luat o vacanţă binemeritată. Şi cum nicăieri nu-i ca acasă, amândoi au dedicat o parte din perioada concediului unei vizite la locurile de baştină.

Pentru Daniel acasă înseamnă Iaşi, locul unde s-a născut, a crescut, a făcut şcoala și unde revine odată pe an. De data asta s-a întors la ceea ce inițial părea un oraș pustiu. Rezolvarea misterului a apărut destul de repede. Toată agitaţia şi distracţia s-a mutat într-un nou club de pe malul lacului Ciric. În timpul săptămânii lumea bună din Iaşi se adună în Club Skin, iar Daniel nu a putut să-şi refuze plăcerea de a li se alătura. Revenirea în Iaşi este prilej de întâlnire cu prieteni vechi. Majoritatea prietenilor lui Buzdu sunt plecaţi din ţară aproape tot anul. „Când ajung acasă mă văd cu prietenii mei, expaţii. Câţiva lucrează la Microsoft. Am şi o prietenă care lucrează la Levi’s şi e designer pentru vedete. În concediu ne strângem toţi acasă”, spune Daniel.

După ce trece de poarta de intrare în Maramureş, Mihai Morar „nu mai joacă în deplasare”, după cum îi place să spună. El s-a născut în Baia Mare. Este locul care îi prieşte cel mai mult. Aici se deconectează de toată forfota bucureşteană şi îşi încarcă bateriile. Are grijă să revină la mama acasă cel puţin două săptămâni pe an. Această vizită a fost dedicată timpului petrecut cu familia. Mihai a stat mai mult în preajma fetelor lui gemene. „Este prima oara când sunt sută la sută tată pentru ele”, mărturiseşte Mihai. Seara, când fetele dormeau, Mihai şi-a făcut timp pentru toţi prietenii şi foştii colegi de şcoală de acasă. „După ani buni de zile am fost la clubbing în Baia Mare şi cu ocazia asta am realizat din nou cât de mult iubesc oraşul ăsta”, spune Mihai.

Din 24 august Buzdugan şi Morar revin la Radio ZU. Se întorc, dar nu şi-au revenit. Amândoi vin cu un aer fresh, cu forţe proaspete şi mai aroganţi ca până acum, gata să dea trezirea în toată ţara la Morning ZU.

Bucuresti, 19.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *