free download 78 travel guides written by experts

Buzdugan si Morar au adus Buldozerul lui Valentin in Bucuresti

Buldozerul lui Valentin a intrat în Bucureşti. Misterul din jurul lui a stârnit curiozitatea tuturor. A apărut dis de dimineaţă în capitală, transportat de un trailer. S-a plimbat nestigherit pe bulevarde în timp ce trecătorii îl priveau uimiţi. Acum, intrebarea de pe buzele tuturor este „Care-i treaba cu Buldozerul lui Valentin?”.

Se ştiu puţine despre el. Este mare, drăguţ într-un fel şi… al lui Valentin. Oamenii care ştiu secretul lui sunt puţini şi refuză să dea mai multe informaţii, indiferent ce li se promite. Dis de dimineaţă, Buzdugan şi Morar au anunţat la Radio ZU, venirea lui. Au fost aproape de el la fiecare pas. Buldozerul lui Valentin şi-a marcat teritoriul din Băneasa, trecând pe lângă Arcul de Triumf, prin Piaţa Charles de Gaulle, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană, zona Universităţii, până în Piaţa Unirii. Nu în fiecare zi vezi un buldozer prin mijlocul oraşului, aşa că nu-i de mirare că la Piaţa Victoriei, trailerul a fost tras pe dreapta de Poliţia Rutieră. Dar pentru că este atât de simpatic, Buldozerul lui Valentin a trecut cu succes peste acest incident.

S-a mai învârtit un pic prin oraş, după care s-a aşezat în parcarea de la Bucureşti Mall. Acum aşteaptă.

Buzdugan şi Morar pregătesc o nouă aroganţă şi Buldozerul lui Valentin este vedeta. În fiecare dimineaţa în Morning ZU, Buzdu şi Morar vin cu informaţii noi despre Buldozerul lui Valentin. Până la noi veşti, rămâne întrebarea: Care-i treaba cu Buldozerul lui Valentin?

Bucuresti, 02.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *