free download 78 travel guides written by experts

Buzdugan, Pavlu si Bordea sunt prezentatorii noului sezon iComedy

Daniel Buzdugan, Șerban Pavlu și Cătălin Bordea sunt prezentatorii noului sezon iComedy, care va începe, în curând, la Antena 1. Un show care anunță schimbări spectaculoase legate de conținut și de echipa care îl realizează. Un show care va promova un umor de o factură care nu se regăsește în momentul acesta în nici o altă emisiune de televiziune din România.

„Show-ul se desfășoară pe două planuri, al televiziunii, de care se va ocupa Buzdugan și Pavlu, și al internetului, care va cădea în sarcina lui Bordea. Ei sunt într-o competiție continuă: cine face cele mai reușite sketch-uri sau cine găsește cele mai tari subiecte. Bordea e absolut convins că pe internet găsești cele mai impresionante subiecte, pe când Buzdugan nu este de acord, susținând că zona tv românească este mai spectaculoasă decât tot internetul din lumea asta. Competiția aceasta între ei nu va conține nimic agresiv sau jignitor. Ei au și un arbitru, Șerban Pavlu, asistentul lui Buzdugan, care este construit în genul “sunt eu arbitru echidistant, dar, totuși, îl ajut pe unul dintre ei…”, pentru că așa e la noi, la români”, spune Iura Luncașu, cel care va regiza pentru Antena 1 show-ul iComedy.

Nici unul dintre cei trei prezentatori nu credea că o să se așeze, în acest sezon, la pupitrul emisiunii. “E o provocare pe care am primit-o ca pe un cuțit înfipt în spate, pentru că nu mă așteptam (râde). Cred că o să iasă mișto!”, spune Daniel Buzdugan. „Mi-au zis că mă potrivesc foarte bine acolo”, adaugă Cătălin Bordea. “Singura emisiune pe care am mai prezentat-o a fost pentru Loteria Română, acum vreo 15 ani, având-o ca parteneră pe Andreea Antonescu, de la Andre. Mă bucur să mă aflu și în această ipostază în emisiunea iComedy la care țin mult, pentru că reprezintă o parte a mea ca actor mai puțin exploatată”, spune și Șerban Pavlu. Fostul prezentator al show-ului, Mikey Hash, va fi implicat în alte proiecte ale trustului Intact.

Regizorul Iura Luncașu este convins că telespectatorii Antenei 1 vor găsi la iComedy, în noul sezon, exact ceea ce au nevoie ca să-și mai descrețească frunțile. Umorul va fi unul clasic, de situație, un umor bazat pe jocul actoricesc, inspirat din fapte reale, din viața personajelor de zi cu zi, dar care păstrează și suspansul, “un umor de o factură care nu se regăsește în momentul acesta în nici o altă emisiune de televiziune din România”, după cum îl descrie Șerban Pavlu. “Îi invităm pe toți părinții să deschidă televizoarele pe iComedy fără să se teamă că va trebui să le pună copiilor mâinile la ochi sau la urechi, în timp ce urmăresc show-ul nostru. Pentru că ne dorim ca la iComedy să se uite toată familia”, mai spune Daniel Buzdugan.

Bucuresti, 02.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *