metalshow

Buzdugan, Morar si Dan Negru fac echipa la audienta

Te pui cu blondele, Narcisa Sălbatică şi Un show păcătos liderii audienţelor în mediul urban

Antena 1 s-a impus aseară lider de piaţă la nivelul publicului din mediul urban pe trei intervale orare diferite. Te pui cu blondele, Naricsa Sălbatică şi Un show păcătos au strâns în faţa televizoarelor cei mai mulţi telespectatori.

Ediţia de colecţie Te pui cu blondele, difuzată de Antena 1 aseară, 2 martie, de la 20.20 a reunit în faţa televizoarelor o medie de 899,000 de telespectatori din meidul urban, clasându-se pe primul loc în topul audienţelor, cu un rating mediu de 7.8% şi 15.9% share. Locul secund a fost ocupat de PRO TV cu 6% rating şi 12.2% cotă de piaţă, pentru ca locul al treilea să îi revină postului Acasă Tv cu doar 3.7% audienţă medie şi 7.5% share.

Invitaţii lui Dan Negru de aseară au fost matinalii Radio Zu, Daniel Buzdugan şi Mahai Morar. Cei doi s-au întrecut în glume cu şi pe seama blondelor, au reuşit să facă show alături de Negru, dar nu şi să le învingă pe concurente. La ora 21.39, Antena 1 a fost urmărit de 1.417.000 de telespectatori din mediul urban, de două ori mai mulţi decât cei care au urmărit, la aceeaşi oră postul PRO TV.

În topul preferinţelor românilor s-a aflat şi telenovela Narcisa Sălbatică, în care telespectatorii l-au putut urmări aseară pe celebrul actor şi scenarist argentinian Gabriel Corrado. Serialul difuzat de Antena 1 a înregistrat în intervalul 21.49-22.59, la nivelul targetului all urban, o audienţă medie de 5.8% şi o cotă de piaţă de 13.8%, surclasând postul PRO TV cu 4.3% rating şi 10.2% share.

Sub semnul leadershipului a stat şi Un show păcătos. Emisiunea moderată de Dan Capatos a înregistrat aseară în rândul telespectatorilor din mediul urban o audienţă medie de 2.2% şi 13.7% share, depăşind PRO TV şi Realitatea TV.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 2 martie 2011

Bucuresti, 03.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *