free download 78 travel guides written by experts

BUY BACK la BCR Leasing – Masina veche este avansul pentru o masina noua

BCR Leasing lanseaza produsul BUY BUCK – masina veche este avansul pentru o masina noua.

Produsul ofera companiilor si persoanelor fizice autorizate oportunitatea sa renunte la vehiculele vechi (autoturisme sau autovehicule comerciale cu masa max. autorizata mai mica de 3,5 t) in favoarea unora noi, finantate de BCR Leasing. Aceste bunuri pot constitui avans integral sau partial pentru un nou contract de leasing avand ca obiect un autovehicul nou sau second hand.

„Este unul dintre cele mai confortabile mijloace de a schimba masina. In primul rand, BCR Leasing preia toate sarcinile legate de evaluare si formalitati. Apoi, clientul scapa de disconfortul pe care il presupune procesul de vindere a unei masini: eforturile de a gasi cumparatori, discutii si negocieri cu acestia, saptamani sau chiar luni de asteptare pana la vinderea masinii“, a declarat Bogdan Ionut Speteanu, Director General BCR Leasing.

BCR Leasing va suporta integral costurile de evaluare a autoturismului sau autovehiculului. Unul dintre avantajele produsului BUY BACK este ca BCR Leasing accepta ca avans orice marca de autoturism si finanteaza, in schimb, orice marca.

„Un beneficiu evident al clientului nostru este ca ii dam posibilitatea sa foloseasca vechea masina pana la semnarea actelor de finantare pentru noul vehicul“, a adaugat Bogdan Ionut Speteanu, Director General BCR Leasing.

Persoanele interesate pot solicita informatii suplimentare despre caracteristicile produsului Buy-Back, la numarul de telefon:

0372 178 800

sau pe mail, la adresa: vanzari@bcr-leasing.ro, precum si in agentiile BCR LEASING IFN din toata tara.

Bucuresti, 15.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *