free download 78 travel guides written by experts

Butterfly Effect, o noua colectie SJD by Anca Popea

Sfera Jewelry Design by Anca Popea lanseaza “Butterfly Effect”, o noua colectie de bijuterii de autor, interpretari libere, pline de curaj, de aceasta data pe tema frumusetii si a efemerului.

O colectie de “fluturi” ireali, inventati, imaginati, pastrand simetria celor adevarati, dar brodand pe aceasta accente cu totul neasteptate. Decupaje ferme si minutioase, linii fluide, dar perfect controlate, contraste voite intre forma mata si aplicatiile transparente, rezolvari formale proaspete si pline de gratie. Mici surprize pentru femeile care iubesc cerceii si care prin accesoriile pe care le poarta aleg sa fie diferite, provocatoare sau doar indraznete, dar mereu ele insele.

“Butterfly Effect” este cea de-a 8-a colectie lansata de SJD by Anca Popea si poate fi vizionata pe FB la Sfera Jewelry Design by Anca Popea (link aici: //on.fb.me/nHWMm5).

Pentru a viziona colectiile anterioare, va invitam sa accesati: //sferadesignromania1.blogspot.com/.

Pentru fetele care iubesc culorile si vor sa isi afirme aceasta alegere, designerul Anca Popea a creat colectia ONE, cu piese care iau forme vesele, multicolore, jucause. Iar pentru cei care sunt si traiesc ROCK, designerul a realizat colectia cu acelasi nume, cu accente indraznete de negru si albastru electric si aplicatii inedite de boabe de cafea. Cea de-a treia colectie, SHINE, a celebrat soarele si reflexele luminii pe care piesele le aduc pe chipul celor care le poarta. Au urmat apoi colectiile Grafisme, Abstract Soul, Colectia Fosforescenta si Summer Spirit 2011.

Bucuresti, 23.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *