metalshow

Butoaie de bere si … de tango au curs la concertul Otros Aires

Peste 200 de persoane au onorat invitaţia Stella Artois de a sta la un pahar de bere superpremium pe ritmuri de tango, interpretate de trupa argentiniană Otros Aires, sâmbătă seară, la Palatul Bragadiru.
În ciuda restricţiilor de trafic, a simulării pentru summit-ul NATO şi în pofida trecerii la ora de vară, personalităţile din diverse domenii au „curs” pe tot parcursul concertului susţinut de trupa de electro-tango de peste ocean. Astfel, la evenimentul de la Colosseum au participat Crina Matei, Marius Mihalache, Dan Chişu, Ernest, Iuliana Tudor, Cristina Cioran, Andi Moisescu şi Olivia Steer, Irina Radu, Iuliana Marciuc, Gabriel Coveşeanu, Carmen şi Maria Movileanu, Dragoş Bucurenci, Amalia Enache, Liana Pătraş, Dana Deac, Paula Chirilă, Valentin Nicolau, Radu Naum, Vlad Enăchescu, Gabriela Lungu, Lucian Mândruţă, Nico, alături de numeroşi iubitori ai muzicii latino-americane, jurnalişti etc.

Cunoscătorii genului, precum şi cei mai curajoşi dintre invitaţi nu au rezistat şi şi-au invitat partenerele la un tango argentinian; de altfel, la spectacolul Otros Aires, a ţinut să participe şi o comunitate de dansatori de tango din România, trupa Tango Brujo, care i-a contactat pe organizatori imediat ce a aflat că Otros Aires a confirmat concertul din România. Astfel, invitaţii au putut lua parte pe nepusă masă şi la o lecţie de tango argentinian!

Din repertoriul ales de trupa de electro- tango pentru concertul de aseară nu au lipsit melodiile: „La Pampa Seca”, „De Puro Curda”, „Otra Noche en la Viruta”, „La Yumba”, „Quiza”, „La Podrida”, „A Veces”, „Otro Puente Alsina”. Argentinienii au interpretat şi piese din repertoriul părintelui tango-ului, Carlos Gardel, care „i-a supravegheat” pe participanţi din proiecţiile de pe fundalul scenei, printre diverse alte selecţii video având ca temă dansul. Publicul nu i-a lăsat pe Otros Aires să plece fără bis şi nu au regretat. Primul bis al trupei argentiniene a fost cu „Amor que baila” şi, una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei, „Milonga sentimental”, iar al doilea bis a inclus piesele „Percanta”, „La Pampo sin Intro” şi „Barrio de tango”, acesta din urmă însemnând, nu întâmplător, „butoi de tango”.

Atmosfera încinsă, underground, în decorul retro al Palatului Bragadiru, s-a păstrat şi după miezul nopţii, astfel că cei care au „rezistat” până la acea oră au ascultat şi s-au „mişcat” pe beat-urile mixate de Electric Brother şi s-au delectat cu luminile şi proiecţiile video. Concertul Otros Aires de la Palatul Bragadiru, produs de Emag!c Entertainment, a fost primul dintr-o serie de evenimente organizate anul acesta de Stella Artois.

“Acest concert a fost un preambul la o serie de evenimente speciale pe care Stella Artois le va oferi prietenilor săi  pe parcursul acestui an. Din mai vom aduce în România câte o trupă, câte un solist sau câte un instrumentist ieşit din comun. Vor fi concerte exclusiviste, ocazii unice de a lua parte la momente artistice deosebite. Momente pe care vrem să le oferim oamenilor care ştiu să aprecieze calitatea, rafinamentul şi eleganţa cu care această bere de înaltă tradiţie şi-a obişnuit consumatorii. Vă vom surprinde, suntem siguri, onorând conceptul acestui program “You only see it with Stella Artois”. Atâta doar că nu veţi afla decât în sala de concerte despre cine este vorba! Cu siguranţă, însă, sunt evenimente absolut originale, la care merită să participaţi”, a declarat Liviu Irimia, directorul de marketing al companiei Inbev.

Stella Artois, brand superpremium aparţinând companiei belgiene InBev, a fost creată ca o bere de Crăciun, produsă în celebra fabrică de bere de la Leuven. A fost numită Stella (de la “Steaua Crăciunului”) şi Artois, de la numele maestrului berar Sebastian Artois. Stella Artois este obţinută din cele mai fine ingrediente, având în spate peste 600 de ani de tradiţie şi excelenţă în producerea berii. Distribuită în peste 80 de ţări, Stella Artois le oferă consumatorilor certitudinea unei experienţe inegalabile şi pentru că nu este o bere obişnuită şi-a creat reputaţia unui brand care nu face lucruri obişnuite.

Bucuresti, 30.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *