free download 78 travel guides written by experts

Busy Tonight revine la E! în 2019 cu și mai multe vedete invitate din 13 ianuarie de la 23:00

Printre invitați se numără Michelle Williams, Connie Britton, Daniel Radcliffe și Jonathan Van Ness

În plus, Busy Philipps va găzdui ediția specială Busy Tonight Live: Golden Globes After Party cu invitați celebri imediat după festivitatea de decernare a premiilor pe 7 ianuarie de la 8:00

Cea mai nouă emisiune de noapte de la E!, Busy Tonight, prezentată de actrița și scriitoarea de succes Busy Philipps, și având-o ca producător exclusiv pe Tina Fey, revine în 2019 cu mai multe celebrități invitate. Edițiile emisiunii vor avea invitați ca Michelle Williams, Connie Britton, Daniel Radcliffe și Jonathan Van Ness. Printre vedetele care au acceptat în trecut invitația se numără Mindy Kaling, Kristen Bell, Kim Kardashian West, Tracee Ellis Ross și Camila Mendes.

E!, Busy Tonight

Difuzată de duminică până miercuri de la 23:00, Busy Tonight propune publicului interviuri amuzante și directe cu vedetele de la Hollywood alături de comentarii fără perdea despre cele mai recente evenimente din cultura pop discutate cu celebritățile invitate.

Invitați în 2019:
· Michelle Williams, din Fosse
· Connie Britton, Bravo – Dirty John
· Daniel Radcliffe, TBS – Miracle Workers
· Jonathan Van Ness, Netflix – Queer Eye
· Howie Mandel, NBC – America’s Got Talent
· Linda Cardellini, Green Book
· Cobie Smulders, Netflix – Friends from College
· William Jackson Harper, NBC – The Good Place
· Cântărețul și compozitorul Josh Groban
· Chris Sullivan, NBC – This is Us.

Busy Tonight este difuzat de duminică până miercuri de la 23:00 doar la E!

Busy Tonight alături Whitney Cummings, Karamo Brown (din producția Netflix – Queer Eye), comedianul Rhea Butcher și Ira Madison III (scenaristul și gazda podcastului KEEP IT ) vor transmite live luni, pe 7 ianuarie de la ora 8:00 din cadrul emisiunii Busy Tonight Live: Golden Globes After Party. În plus, actorul și comedianul Tom Lenk va ajuta echipa Busy Tonight să recreeze ținutele de la eveniment cu ajutorul obiectelor casnice.

Busy Tonight este produs de Little Stranger Inc și Wilshire Studios. Producătorii executivi sunt Tina Fey, Busy Philipps, Caissie St.Onge, Eric Gurian, Julie Darmody și David Miner.

În România E! se găsește în oferta următorilor furnizori de televiziune: RCS-RDS (DIGI), Telekom România, UPC România, NextGen, Orange, Ines.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *