Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Business Women Forum Romania anunta Social Mania Conference

BWFRevenimentul de social media dedicat femeilor de afaceri

Business Women Forum Romania (BWFR) organizează, pe 20 Octombrie 2015, Social Mania Conference, evenimentul dedicat femeilor de afaceri care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în gestionarea canalelor de social media. Evenimentul va avea loc la Willbrook Platinum Business and Convention Center, începând cu ora 09:00.

Social Mania Conference vizează discuții și sfaturi utile pentru femeile de afaceri necesare pentru dezvoltarea business-urilor din punct de vedere al comunicării în mediile digitale.

Evenimentul va aduce în discuție contextul trendurilor actuale în social media, promovarea brandurilor prin intermediul canalelor de social media, creșterea vizibilității online a business-urilor și folosirea contentului ca unealtă de promovare.

Printre speakerii evenimentului se numără Oana Bulexa – Co-Managing Director MSLGROUP The Practice, Gabriel Trăistaru – Digital Marketing Manager Enel Romania, Ioana Sava – Ecommerce Project Manager Molecule F și Osnat Peled – General Director Mentor Finance și Președinte Business Women Forum Romania.
“Social Mania Conference, unul din cele peste 50 de evenimente susținute anual de BWFR, a pornit de la feedback-ul primit de la membrele organizației, care doresc să își îmbunătățească rapid tehnicile de promovare ale business-urilor lor prin social media și să afle cele mai bune strategii de a valoriza aceste unelte de la cei mai buni profesioniști în domeniu.” Osnat Peled – Președinte Business Women Forum Romania

Business Women Forum Romania anunta Social Mania Conference

BWFR este o organizație nonprofit ce urmărește susținerea femeilor de afaceri din toate domeniile prin evenimente de know-how sharing, networking, suport financiar și managerial. BWFR are în prezent peste 600 de membri, femei de afaceri cu funcții de conducere în diverse companii, antreprenoare sau lideri ai organizațiilor nonprofit.

Conferința Social Mania are loc pe 20 octombrie la Willbrook Platinum Business and Convention Center Bucharest, de la ora 09:00. Taxa de participare este 235 RON.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului www.bwfr.org.

Bucuresti, 12.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *