Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Business Trends Round Table la Buzau

The Money Channel organizeaza miercuri, 4 noiembrie, la Buzau, masa rotunda “Solutii eficiente pentru comunitatea de afaceri”, un eveniment din seria “Business Trends Round Table”. Moderata de Daniel Apostol, redactor sef The Money Channel, si transmisa in direct incepand cu ora 10 la postul de televiziune de business, dezbaterea va pune in lumina solutiile eficiente de comunicatii pentru companiile locale mici si mijlocii.

Printre invitati se numara: Adrian Georgescu – Director Sales Business Market, Vodafone Romania, Gheorghe Manole-Director General, Eximprod Grup, Mihai Iliescu- Director General Adjunct, Avicola Buzau, Cristi Dobrota- Director General, Greenfiber International, Mirela Iovu – Vicepresedinte, CEC Bank, Vasile Domente-Director General Adjunct, Eximprod Grup.

“Business Trends Round Table” este o serie de dezbateri intiate si organizate de The Money Channel axate pe problemele de interes pentru mediul de afaceri romanesc.

Daca cea dintai editie a punctat importanta outsourcing-ului in managementul afacerilor pe timp de criza, iar cea de-a doua editie a fost dedicata pietei constructiilor, urmatoarele  evenimente „Business Trends Round Table” iși propun o analiza a parteneriatelor public-private și a evolutiilor pietei alimentare in contextul economic actual.

Evenimentul “Solutii eficiente pentru comunitatea de afaceri” este organizat in parteneriat cu Vodafone Romania si va avea loc la Buzau, in Sala Mare a hotelului Pietroasa, Piata Daciei nr.1.

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *