metalshow

Business Target Club te ajuta sa vezi Romania cu alti ochi in 2010

Au început înscrierile pentru a opta ediţie a Business Target Club având ca temă România după alegeri. Tendinţe. O iniţiativă Junior Chamber International Bucureşti (JCI) şi Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM), Business Target Club va avea loc pe 9 decembrie, la Hotel Residence Cerisiers, începând cu ora 19:00.
 
Anul 2010 se anunţă a fi mult mai dificil pentru România decât 2009, anul crizei financiare. Cum vor reconfigura alegerile prezidenţiale peisajul economic al României? Care să fie cele mai viabile soluţii pentru a evita intrarea României în colaps economic şi politic?
 
La aceste întrebări vor răspunde specialişti reputaţi, invitaţi ca vorbitori în cadrul conferinţei România după alegeri. Tendinţe: Gabriel Biriş, partener fondator al casei de avocatură Biriş-Goran, unul dintre experţii români de referinţă în domeniul fiscalităţii, Dan Ioan Popp, antreprenor, fondatorul, acţionarul principal şi preşedintele companiei imobiliare Impact Developer & Contractor şi Cosmin Alexandru, director asociat al Brandivia, companie ce oferă servicii de consultanţă în branding şi strategie, membru fondator al Asociaţiei Erudio. Discuţia va fi moderată de Andreea Roşca, directoarea publicaţiilor de business din trustul Realitatea-Caţavencu.
 
„La fiecare întâlnire Business Target Club ne propunem să descoperim cele mai noi direcţii în business şi să obţinem sfaturi utile de la persoane cu adevărat remarcabile. La evenimentele anterioare am construit multe relaţii de afaceri şi am abordat teme de interes major, precum fondurile structurale, managementul documentelor şi marketingul pe timp de criză. La ediţia din 9 decembrie dorim să estimăm efectele schimbărilor politice din acest an la nivel economic şi social pentru a oferi oamenilor de afaceri şi antreprenorilor un sprijin în procesul de planificare pentru 2010”, afirmă Radu LIMPEDE, analist economic, membru fondator Business Target Club.
 
Pentru mai multe detalii despre programul conferinţei, modalitatea de înscriere şi vorbitorii invitaţi, vă rugăm să vizitaţi pagina noastră de internet: www.btc.jci.ro.
 
Despre Business Target Club

Business Target Club (BTC) este un club de afaceri de elită, cu antreprenori şi manageri de top, selectaţi doar pe bază de recomandare din partea membrilor existenţi. Evenimentele BTC se adresează oamenilor de afaceri care vor să afle direct de la sursă ultimele tendinţe în domeniul lor de activitate. În plus, clubul oferă un cadru adecvat pentru networking de calitate cu persoane care împărtăşesc aceleaşi valori.

Bucuresti, 25.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *