free download 78 travel guides written by experts

Business Standard, un nou layout pentru nivelul urmator

Incepand de astazi, 3 noiembrie, cotidianul de afaceri Business Standard apare intr-o noua formula grafica, optimizata: un layout mai prietenos, mai modern si mai dinamic, pentru nivelul urmator. Noul layout, este mai simplu si mai clar, efectul urmarit fiind acela de a oferi un produs cu un aspect unitar, elegant, adecvat informatiei de business si al carui continut sa fie mai usor de urmarit si de citit. Layout-ul modern, noile fonturi, imaginea abordată atipic, cu puternic efect vizual sunt ingredientele care fac ca Business Standard sa fie mult mai versatil din punct de vedere grafic si editorial. Astfel, cotidianul se poate adapta mai usor la nevoile cititorilor sai oferindu-le mai multa varietate din punct de vedere continut.

De asemenea,logo-ul Business Standard a fost partial restilizat prin reasamblarea diferita a culorilor, literei si formei, precum si prin efectul 3D, care ii confera astfel, un aspect mai modern si mai de impact.

“Standard 3.0, cum il numesc eu, a aparut in urma unui proiect laborios, cu o amplitudine mult mai mare decat structura actuala de 24 de pagini, construit in decursul multor luni de munca. Nu este ceva pripit, este bine studiat. Rezolva situatiile editoriale descoperite in cei aproape doi ani de la aparitie si este mult mai business, dar si modern in acelasi timp. Este un ziar european, dar absolut original, ca toate proiectele puse in practica pana acum si ma bucur ca are un feedback pozitiv atat din zona ziaristilor cat si a oamenilor care nu sunt ziaristi. Pentru nivelul urmator in newsdesign”, declara Cristian Lipan, art Business Standard, autorul noului design.

Cotidianul pastreaza formatul actual si paginile structurate tematic pe domenii de interes. Noutatea o constituie reintroducerea paginii de limba engleza. De asemenea, sectiunea Fuziuni&Achizitii nu va mai avea o pagina dedicata, tematica urmand sa fie preluata pe fiecare industrie in parte.

Business Standard s-a adaptat in permanenta la nevoile si ritmul alert de viata a noii generatii de business atat la nivel de continut, cat si la nivel de layout sau distributie. Cotidianul de afaceri a castigat 5 premii pentru layout la European Newspaper Award 2007 si doua la World Best Designed Newspaper in 2008. De asemenea, printul este dublat de o platforma online moderna, axata pe un mix de suporturi – website, newsletter zilnic personalizat, e-paper si mobil.

Business Standard are un tiraj de 19 000 de exemplare, din care 15 000 se distribuie pe baza de abonamente.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *