Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Business Review lanseaza noul site si isi extinde aria de distributie

Singurul saptamanal de limba engleza de pe piata, Business Review, a lansat noul site al revistei, www.business-review.ro si anunta o extindere a ariei de distributie in cele mai importante orase ale tarii. Business Review este editata de grupul de presa Business Media Group.

“Cu nou lansata prezenta online, Business Review aduce un plus de continut zilnic si de interactivitate pentru comunitatea investitorilor straini interesati de mediul de afaceri romanesc” , a afirmat Simona Fodor, Editor-in-Chief al Business Review. “Urmatorul curent in internet va fi cel social. Este vorba de utilizatori care participa efectiv, care creeaza continut pe orice tip si in orice format, pentru ca apoi sa reia continutul pentru a-l filtra, iar in final intreaga comunitate sa se poata bucura de realizarile lor. www.business-review.ro este un site care doreste sa faca un astfel de pas catre era web2.0. Consideram ca www.business-review.ro beneficiaza in momentul de fata de ingrediente puternice pentru a deveni o comunitate online de success. Site-ul este sustinut de platforma eKommunity (produsa de eKontent Lab – parte a grupului KONDIMENT) dezvoltata in tehnologie .Net si isi propune sa devina o comunitate a oamenilor de afaceri, din dorinta de a putea exprima idei si principii in jurul unor subiecte de interes general”, declara Justin Kadima, Head of Development eKontent.

Noul site al revistei contine informatii din domenii ca: investitii, financiar–bancar, IT si telecomunicatii, media si marketing, real estate, politica si modalitati de petrecere a timpului liber, cat si despre evenimentele cele mai importante din urmatoarea perioada. Pe site-ul revistei Business Review vor putea fi gasite periodic rapoarte publicate in exclusivitate de aceasta. Pentru a interactiona cu cititorii echipa Business Review a creat si o sectiune de blog unde pot fi postate cele mai interesante idei despre afaceri reusite si tot ce presupun acestea.

Business Review poate fi gasit acum si in cele mai selecte locatii din orase ca: Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Iasi s.a. Acest lucru confirma tendinta de crestere pe care a avut-o Business Review in ultimii ani si experienta pe care a acumulat-o pe piata publicatiilor din Bucuresti.

In urma cu 10 ani Business Media Group a lansat aceasta revista pentru a acoperi nevoia de informare a investitorilor straini si romani. Conform ultimului studiu intern realizat de publicatie, 42% dintre cititori au functii de top management. Business Review are un tiraj de 12.000 de exemplare si este membru fondator BRAT.

 Bucuresti, 3.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *