free download 78 travel guides written by experts

Business pe Bicicleta: mersul pe bicicleta aduce beneficii

atat pe plan personal, cat si pe plan profesional

Prima editie din 2014 a evenimentului Business pe Bicicleta s-a desfasurat cu succes Joi, 22 Mai.

Participantii s-au intalnit la parcul Izvor la ora 17:30, iar la 18:00 au pornit defilarea catre cafeneaua Funky Lounge din parcul Herastrau. Ambasadorul Olandei in Romania, Matthijs van Bonzel si sotia sa au participat atat la defilare, cat si la sedinta de networking ce a urmat, povestind despre sustinerea pe care o au pentru proiect si despre bucuria de a vedea in Bucuresti oameni la costum mergand pe biciclete.

In Funky Lounge Herastrau networking-ul a inceput sa ia amploare. Pe rand, au urcat pe scena pentru a ne povesti despre ciclism si utilizarea bicicletei si in mediul de afaceri: Alex Ciocan, campion national in ciclism si comentator Eurosport Romania, Marius Petrache, multiplu campion national in ciclism, Andrei Breazu, fondator Publicicleta si Andrei Rosu, detinator al recordurilor Guiness si World Records Academy.

Fiecare dintre speakerii invitati a vorbit despre beneficiile pe care le are utilizarea bicicletei, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional, despre ascensiunea pe care o are ciclismul in ultimii ani in Romania si despre cum pasiunea pentru biciclete poate deveni si un business.

Evenimentul, initiat in 2010 si aflat acum la prima editie din 2014, a fost unul de succes. Pe langa cei 150 de participanti la defilarea din 22 Mai, evenimentul a fost sustinut si in mediul virtual de alte cateva sute de persoane care nu au reusit sa ajunga la defilare.

Implicarea oamenilor de afaceri in comunitatea Business pe Bicicleta, proiectul JCI Romania Bucuresti, creste cu fiecare eveniment, dovada fiind preluarea acestuia in alte orase din tara. Business pe Bicicleta a fost organizat simultan pe 22 mai in Bucuresti si in Craiova, urmand a fi organizat la editiile viitoare si in Timisoara, Iasi si Cluj.

Bucuresti, 23.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *