Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Business pe bicicleta, in 11 iulie la Bucuresti

Oameni din mediul business, antreprenori, manageri şi pasionaţi ai bicicletei se vor întâlni joi, 11 iulie 2013, în Piaţa Victoriei, începând cu orele 8:30 a.m., pentru a defila în ţinută business, pe bicicletă, în cadrul proiectului Business pe Bicicletă, iniţiat de Junior Chamber International București. Cămăşi, cravate, taioare, tocuri şi fuste se vor asorta perfect cu bicicleta, pe traseul Piaţa Victoriei – Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Şoseaua Kiseleff. Evenimentul va continua cu o sesiune de networking în Clubul Ţăranului, aflat în incinta Muzeului Ţăranului Român.

Proiectul Business pe Bicicletă promovează mersul pe bicicletă la birou și la întâlniri şi îşi propune crearea unei comunităţi a oamenilor de afaceri pasionaţi de acest mijloc de transport.

“Business pe Bicicletă este un proiect JCI Bucureşti iniţiat din dorinţa de a schimba mentalităţi. Mergând la birou sau la întâlniri, cu bicicleta, nu numai că economisim timp şi evităm aglomeraţia, dar putem îmbina relaxarea şi exerciţiul fizic cu munca.“, a declarat Constantin Stanciu, coordonatorul proiectului.

Participanţii pot veni cu bicicletele proprii sau pot închiria biciclete în timpul evenimentului, oferite cu suportul partenerilor: Green Revolution şi Bate Şaua Să Priceapă Iapa. Cei care doresc să participe la evenimetul din 11 iulie 2013, se pot înscrie, începând de astăzi, pe site-ul proiectului: www.businesspebicicleta.ro.

Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială a tinerilor lideri şi antreprenori, cu aproximativ 200.000 membri activi, fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări. JCI a fost înfiinţată la sfârşitul lui 2002 în Bucureşti, iar în 2003 a primit afilierea la organizaţia mondială JCI. În România sunt, în prezent, 265 de membri activi. Misiunea organizaţiei este aceea de a crea oportunităţi de dezvoltare pentru membrii comunităţii în care activează, iar acţiunile şi proiectele iniţiate de aceasta reprezintă o soluţie pentru problemele locale cu care se confruntă societatea: indigenţă, sănătate, educaţie, dependenţa de droguri, dezvoltare personală sau antreprenorială insuficientă.

Website: www.jcibucuresti.ro.

Bucuresti, 18.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *