free download 78 travel guides written by experts

Business pe Bicicleta – 2 zile ramase

Mersul pe bicicletă către birou va fi sustinut și promovat, Joi 22 Mai 2014, în Bucuresti și în Craiova, printr-o defilare pe biciclete urmată de o sesiune de networking.

In Bucuresti, în ținute business si pe biciclete, participantii sunt așteptati la intrarea din Bd. Națiunile Unite a parcului Izvor la ora 17:30. La ora 18:00 incepe defilarea pe biciclete, urmată de o ședintă de networking la Terasa Funky Lounge din parcul Herăstrău.

Speakerii invitati sunt 2 campioni ai sportului care ne vor împărtăși din experiențele lor:
„Sportul m-a disciplinat. Nu în sensul de armată. Sunt mai organizat. Se reflectă şi în ceea ce fac la birou” – spune

Andrei Roșu, corporatist si campion mondial la ultratriatlon. A terminat cursa Double Iron Man Florida (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84.4 km alergare) – în 35 de ore si 8 minute. Andrei ne va impartași din experientele sale si ne va vorbi despre avantajele bicicletei, bicicletă pe care putem deveni toti campioni in drumurile spre birou.

Antrenorul echipei de ciclism Dinamo București și comentator Eurosport România, Alex Ciocan, va fi și el prezent la eveniment. Detine aproximativ 30 de titluri de campion national și in jur de 60 de podiumuri la campionatele nationale, activand ca sportiv la echipele: CS Petrolul Ploiesti, CS Dinamo Bucuresti, CS Otopeni.

Defilare, networking și schimb de experiente sunt cuvintele care vor defini evenimentul Business pe Bicicletă. Sunt așteptati 200 de participanti. Inscrierile se pot face in continuare prin completarea formularului de înscriere. Cei ce nu detin biciclete proprii pot rezerva gratuit o bicicletă aici, oferită de partenerii și prietenii de la Green Revolution.

Evenimentul Business pe Bicicleta va fi organizat pe 22 Mai 2014 simultan de catre echipele Business pe Bicicleta din JCI Bucuresti și JCI Craiova, urmand a fi organizat în perioada urmatoare și în Timișoara, Cluj si Iași.

Bucuresti, 20.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *