free download 78 travel guides written by experts

BUSINESS Magazin aniverseaza editia cu numarul 200

Numarul 200 al revistei BUSINESS Magazin apare pe piata maine 17 septembrie, intr-o supracoperta aniversara tip plic, alaturi de un DVD cu arhiva din 2004 a revistei, in format digital interactiv.

DVD-ul aniversar contine toate editiile BUSINESS Magazin, din octombrie 2004, data aparitiei sale pe piata, si pana in prezent. Pastrand formatul familiar de lecturare al editiilor tiparite, arhiva digitala BUSINESS Magazin permite selectarea editiilor fie in mod calendar, fie dupa selectarea copertei. De asemenea, aplicatia permite cautarea dupa cuvinte cheie atat in interiorul fiecarui numar in parte, dar si in continutul intregii colectii. Alte functionalitati ale arhivei digitale ofera utilizatorului posibilitatea de a face propriile notite si sublinieri, de a naviga rapid la o pagina indicata sau de a imprima sau vizualiza în format marit o anumita pagina.

Abonatii revistei vor primi pachetul aniversar cu DVD gratuit iar cei care il vor achizitiona de la chioscuri, incepand cu data de 17 septembrie, vor achita acelasi pret de coperta de 3,5 LEI.

Numarul special al revistei contine si un cover story aniversar despre 200 de povesti de succes – cele mai importante tranzactii, succese si esecuri, idei si strategii vizionare, analize macroeconomice – asa cum le-au vazut redactorii BUSINESS Magazin in cele 200 de editii de pana acum ale revistei. Dintre subiecte: “pariul pe Romania” al lui Ion Tiriac, cei care au avut de castigat din imobiliara sau  secretele strategiei unor oameni de afaceri ca Puiu Popoviciu, Gabriel Carlig, Ioan Ciolan sau Gheorghe Dolofan.

Numarul aniversar a fost distribuit in 24.000 de exemplare. Editia aniversara este comunicata in perioada 15 septembrie  – 21 septembrie printr-o campanie print, online, radio si TV.

BUSINESS Magazin este revista saptamanala de business ce abordeaza subiecte de larg interes pentru cititori, tratand temele in profunzime si prezentand implicatiile pe termen lung ale fenomenelor.

BUSINESS Magazin apare in fiecare miercuri si este o revista editata de PubliMedia – Compania de Publishing a MediaPRO.

Bucuresti, 16.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *