free download 78 travel guides written by experts

Business Lease lansează Auto Market – centru de autovehicule rulate

· Business Lease a investit 50.000 de euro în dezvoltarea centrului de autovehicule rulate.
· Vânzările Auto Market pentru 2016 sunt estimate la 300 de unități iar cifra de afaceri la 2,1 mil. euro.

Business Lease, furnizor internațional de leasing operațional și servicii de mobilitate, lansează propriul centru de autovehicule rulate, Auto Market. Este cea mai recentă investiție a companiei în România.

Noul centru completeză portofoliul de servicii al Business Lease și este localizat în imediata vecinătate a sediului companiei, în cadrul SWAN Office and Technology Park din zona Pipera.

În cadrul parcului Business Lease de autovehicule rulate, dezvoltat în urma unei investiții de circa 50.000 de euro, sunt expuse preponderent autoturisme din clasa mică, compactă sau medie, cu o vechime cuprinsă între unu și patru ani.

„Construim oferta nostră pentru clienți finali, care sunt atenți la detalii atunci când își aleg viitoarea mașină și care au grijă în ce investesc. Într-o piață dominată de automobile pentru care o verificare temeinică este dificilă, aducem o ofertă corectă, cu autoturisme a căror întreținere a fost respectată iar întregul istoric este certificat”, a declarat Philip Aarsman, Managing Director Business Lease.


Pentru fiecare autovehicul, Business Lease poate oferi soluții de finanțare, garanție completa pentru 12 luni sau 15.000 km, posibilitate de trade in a mașinii actuale și un set suplimentar de anvelope, de iarnă sau de vară, în funcție de sezon. Fiecare autoturism are un singur proprietar anterior, kilometraj real, plan de revizii și întreținere respectat, istoric tehnic complet și stare tehnică optimă.

Oferta parcului de autovehicule rulate Auto Market este constituită din mașini utilizate anterior de către clienții de flotă ai Business Lease, care s-a ocupat și de întreținerea și de reparația acestora. Prin intermediul acestui centru, Business Lease poate prelua și automobilele rulate ale noilor clienți de leasing operațional care au această nevoie, înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de mașini.

„Centrul de autovehicule rulate completează gama de servicii din portoliul Business Lease pentru clienții de leasing operațional și management de flote cât și pentru clienții finali. Oferim aceeași calitate a produselor și serviciilor, împreună cu toate condiţiile şi beneficiile filosofiei CARE a Business Lease, pentru fiecare automobil rulat. Prin acest concept ne dorim să subliniem încrederea clienților în produsele noastre, fiecare mașină fiind pregătită să facă parte din familile lor”, a declarat Ioana Grigore, Sales & Marketing Manager Business Lease.

Pentru anul în curs, Business Lease urmărește pentru parcul de autovehicule rulate Auto Market un volum de vânzări de 300 unități și o cifră de afaceri de 2,1 milioane de euro. Pentru 2017, care va fi primul an integral de activitate, este țintit un total de peste 400 de unități vândute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *