free download 78 travel guides written by experts

Business Edu – “Prin invatare, ne adaptam la schimbare”

Business Edu organizează cea de-a opta ediţie a Business-Edu Forum – “Unleashing performance through learning” – eveniment de learning & development ce se desfasoara în perioada de 11- 13 octombrie 2011 la Capital Plaza.

Într-un mediu de business mai efervescent ca niciodată şi dominat de economia vitezei, schimbarea continuă a devenit motorul dezvoltării organizaţionale. În aceste noi condiţii de piaţă, o instituţie poate rămâne profitabilă doar dacă se adaptează cât mai repede la inovaţiile repetate – astfel, învăţarea se evidenţiază ca singura formă eficientă prin care facem faţă schimbării.

Câştigul înseamnă inovaţie, iar organizaţiile trebuie să îşi creeze un cadru controlat în care să înveţe, pentru a putea gestiona cât mai bine schimbarea. Programele de Learning & Development sunt o consecinţă firească a nevoii de creştere şi dezvoltare a unei companii.

Conştientizând importanţa conceptului de Learning & Development în managementul organizaţiilor, Business Edu aduce în faţa publicului manageri şi consultanţi care vor prezenta strategii inteligente şi soluţii inovative privind managementul schimbării, dezvoltarea organizaţională şi personală, managementul performanţei şi alinierea la obiectivele de business.

“Learning & Development reprezintă pentru Business Edu două procese inseparabile şi continue. Învăţăm şi, în acelaşi timp, ne dezvoltăm. Dezvoltăm subiectul pe care l-am învăţat şi astfel ne dezvoltăm noi înşine, “ spune Clementina Anghelache, organizator al Business Edu Forum.

Learning & Development este un instrument prin care ne asigurăm că deţinem controlul şi ghidăm schimbările pe care ni le dorim pentru noi sau pentru organizaţia în care lucrăm. “Orice proces de învăţare trebuie să răspundă nevoilor reale ale organizaţiei şi trebuie să aibă în vedere nişte obiective concrete de business. Tot ceea ce înveţi trebuie să poate fi transpus în practică”, a adăugat Clementina Anghelache.

Forumul Business Edu îşi propune să le prezinte participanţilor noi metode de abordare a problematicii Learning & Development specifice fiecărei organizaţii în parte, astfel cele trei zile de conferinţe şi workshopuri vor fi structurate în jurul a trei teme centrale:
11 octombrie – “De ce au nevoie afacerile momentului de Learning & Development?”;
12 octombrie – “Cultura organizaţională care facilitează învăţarea”;
13 octombrie – “Strategia de Learning & Development: de la teorie la practică”.

În măsura în care nevoia de Learning & Development este corect identificată şi aliniată strategiei de business a organizaţiei, aceasta poate mări performanţa companiei şi a angajaţilor şi poate facilita atingerea rezultatelor dorite.

“Învăţarea este vitală pentru evoluţia oricărei persoane sau companii. Învăţarea nu ia sfârşit niciodată pentru că experienţele noastre nu se termină. Suntem într-o schimbare perpetuă. De fapt, singura constanţă pe care o avem este schimbarea…o schimbare benefică, ce ne învaţă zi de zi lucruri noi şi care impulsionează dezvoltarea”, a conchis Clementina Anghelache.

Bucuresti, 07.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *